Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.  

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σήμερα και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ειδικά εάν εργάζεστε υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας προσέξτε την εμμονή σας και την πίεση που μπορεί να ασκήσετε σε ένα άτομο που σας αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια… Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για τα συναισθήματα σας, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Ταύρος

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Δίδυμοι

Μην προστρέχετε σήμερα με το παραμικρό να βοηθήσετε άτομα που δεν τα έχετε ξαναδεί στην ζωή σας. Εάν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε και να επιλύσετε προβλήματα, εστιάστε στα προσωπικά σας ή αυτά της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων. Εστιάστε στην δική σας ευημερία και των αυτή των δικών σας ανθρώπων και σκεφτείτε δράσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημα σας. Υπάρχει δε μια μικρή πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που παρά το γεγονός ότι θα φαίνεται τολμηρή και με αρκετό ρίσκο, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για σας.

Καρκίνος

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη, δεν θα σας λείψει όμως η αισιοδοξία.

Λέων

Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια σας, είτε μέσα από την επικοινωνία σας με άτομα, με τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες αντιμετωπίστε τα με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει. 

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την έντονη παρόρμηση να τινάξετε κυριολεκτικά την ζωή σας στον αέρα και να φύγετε σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε δραστική ενέργεια, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσετε μακροπρόθεσμα. Θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, που να ξεφεύγει λίγο από τα γνωστά και τετριμμένα του χαρακτήρα σας, λίγο πιο εξωτικό ή περιπετειώδες, ώστε να εκτονώσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και ένα δίχτυ ασφαλείας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να σας κινήσει την προσοχή…

Ζυγός

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώστε  τον χρόνο και την ενέργεια σας  και άφησε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Αποφύγετε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σήμερα.

Σκορπιός

Έχετε την προσοχή σας τεταμένη σήμερα, ώστε να συλλάβετε τα μηνύματα εκείνα που μπορεί να σας στέλνουν άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ίσως να δείχνουν με μισόλογα ή την στάση του σώματος, ότι δεν τους είστε αδιάφοροι. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά ένα χόμπι σας και να βγάλετε κάποια χρήματα ή να πουλήσετε κάτι που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρειάζεστε πια.

Τοξότης

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να έχετε σήμερα έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά...

Αιγόκερως

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Ιχθείς

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο  να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1930 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5083 s // Total time: 2.7013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X