O Tom Hanks εξαγριώθηκε με θαυμαστές του που έσπρωξαν τη σύζυγό του [βίντεο]


 O Tom Hanks εξαγριώθηκε με θαυμαστές του που έσπρωξαν τη σύζυγό του [βίντεο]

Το περιστατικό που τον έκανε να τους βάλει τις φωνές.

Εξαγριώθηκε ο Tom Hanks  και έβαλε τις φωνές σε θαυμαστές που έσπρωξαν τη σύζυγό του και λίγο έλειψε να τη ρίξουν.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητό τους το βράδυ της Τετάρτης μετά από βραδινή τους έξοδο σε εστιατόριο.

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood έγιναν αντιληπτοί από θαυμαστές που έσπευσαν να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες. Το πλήθος γύρω τους αυξήθηκε γρήγορα πολιορκόντας τους καθώς εκείνοι άνοιξαν το βηματισμό τους για να φτάσουν στο αμάξι τους. Απρόσεκτοι καθώς ήταν κάπως έσπρωξε τον άλλον και μετά από ένα ντόμινο έσπρωξαν τη Rita Wilson κάνοντάς τη να χάσει την ισορροπία της. Η ηθοποιός που παραλίγο να βρεθεί στο έδαφος έβγαλε μια φωνή έκπληξης.

Τρομαγμένος από το σκηνικό, ο κατά κανόνα χαλαρός Tom Hanks έδειξε τον εκνευρισμό του φωνάζοντας προς το πλήθος να κάνουν πίσω. Κάποιοι δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβη και ο Hanks φώναξε ότι έσπρωξαν τη σύζυγό του.

Μετά το αμήχανο περιστατικό ο Tom Hanks κατευθύνθηκε εκνευρισμένος στο αυτοκίνητό του στο οποίο είχε ήδη επιβιβαστεί η Rita Wilson.

Πριν από το περιστατικό, το ζευγάρι δείπνησε σε εστιατόριο μετά από προβολή της ταινίας "Έλβις" που παρακολούθησαν νωρίτερα το βράδυ. Στην ταινία ο Hanks υποδύεται τον σκληρό μάνατζερ του τραγουδιστή. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ανησυχία στους θαυμαστές του, καθώς ο Tom Hanks φαινόταν να αγωνίζεται να συγκρατήσει το τρέμουλο του χεριού του κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας.

 

 

*πηγή:okmaggr

Tags διασημοι, Tom Hanks, Rita Wilson, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0548 s // Total time: 0.0552 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X