Το ilovestyle.com, το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου, γιορτάζει 10 χρόνια


Το ilovestyle.com, το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου, γιορτάζει 10 χρόνια

10 χρόνια είμαστε εσύ!

Τον Ιούνιο του 2012 γεννήθηκε το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου.  Γεννήθηκε σε μία εποχή που πολλοί από εμάς δεν ήμασταν εξοικειωμένοι με τον διαδικτυακό κόσμο και την digital δημοσιογραφία.  Γεννήθηκε όμως την κατάλληλη στιγμή και έφερε μαζί του όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες.

Το ilovestyle.com μέσα σε αυτή τη δεκαετία άλλαξε εμφάνιση εναρμονιζόμενο με τα νέα δεδομένα της εκάστοτε εποχής, ωστόσο, παρέμεινε πιστό στον βασικό του πυρήνα που ήταν ανέκαθεν η lifestyle ενημέρωση. Τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν χιλιάδες μέσα σε μία γκάμα κατηγοριών, με το ilovestyle.com να πρωτοπορεί και να πρωτοστατεί στη μόδα, στην ομορφιά, στην ενημέρωση, στα κοσμικά events, στις αποκλειστικότητες και σε όλα όσα αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα.

Από την πρώτη στιγμή συνοδοιπόροι σε αυτό το δεκάχρονο ταξίδι ήσασταν όλοι εσείς, που καθημερινά μέσα από την προτίμησή σας ήσασταν το κίνητρο μας για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για εσάς. 

Η ομαδικότητα και η συναδελφικότητα ήταν και είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του ilovestyle.com. Όλοι μαζί με προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας καταφέραμε να στήσουμε, να εξελίξουμε και να απογειώσουμε το ilovestyle.com φέρνοντάς το πρώτο στις καρδιές και στην προτίμησή σας. 

Ευχαριστούμε τις εταιρείες που μας στηρίζουν: Patio Cocktail Bar, Ελληνική Τράπεζα, Sfera Madrid, ΠΑΣΥΚΑΦ, Londou Bros, Frezyderm, 46 by Tsalapatis, ACM Christofides Ltd 

Ilovestyle.com, 10 χρόνια είμαστε εσύ! 
 

Tags ilovestyle,γενεθλια,10 χρονια ilovestylecom


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2249 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4450 s // Total time: 2.6699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X