Διαγωνισμός: Ένας τυχερός κερδίζει μία κρουαζιέρα για δύο με τη Celestyal Cruises αξίας 1.556 ευρώ


Διαγωνισμός: Ένας τυχερός κερδίζει μία κρουαζιέρα για δύο με τη Celestyal Cruises αξίας 1.556 ευρώ

Μάθετε πως μπορείτε να λάβετε μέρος.   

Το ilovestyle.com σε συνεργασία με τη Celestyal Cruises κάνει δώρο σε ένα τυχερό μία 3ημερη κρουαζιέρα για δύο άτομα για το δρομολόγιο “Iconic Aegean” όπου θα επισκεφθείτε έξι σαγηνευτικούς προορισμούς με το Celestyal Olympia συνολικής αξίας 1.556 ευρώ. 

Μετά από ένα μακρύ, βαρύ και ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα, το μυαλό μας περιπλανιέται σε ανέμελα ταξίδια και προορισμούς που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και δημιουργούν ένα μωσαϊκό χρωμάτων, εικόνων και γεύσεων. Φέτος, ίσως περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα με τα ποικιλόμορφα, φυσικά και ιστορικά της τοπία μας περιμένει για να ζήσουμε τι εστί καλοκαίρι και ξεγνοιασιά. Η Celestyal Cruises, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο μας καλεί να ονειρευτούμε το απέραντο γαλάζιο, από τα γραφικά σοκάκια.. σε μυστικές συνταγές, από αξέχαστες ανατολές…σε ρομαντικές στιγμές, από βόλτες και εκδρομές…σε αρχαίες αγορές. 

Η Celestyal Cruises σας ταξιδεύει μέσα σε τρεις ημέρες σε έξι σαγηνευτικούς προορισμούς στο ρομαντικό Αιγαίο. Επισκεφθείτε τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, την Πάτμο και το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος).

Οι επιβιβάσεις και αποβιβάσεις πραγματοποιούνται από το Λιμάνι του Λαυρίου στην Αθήνα έως τις 25 Νοεμβρίου.

Η συνολική αξία ανέρχεται στα €1.556 (σύνολο και για τα 2 άτομα) και είναι all inclusive –  διαμονή σε εξωτερική καμπίνα κατηγορία XA, την πλήρη διατροφή, το πακέτο ποτών, τα φιλοδωρήματα και δύο εκδρομές, μία στην Έφεσο και την άλλη στην Κνωσσό και τα fuel surcharges)­­­.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθείς τον λογαριασμό του ilovestyle.com στο Instagram και να κάνεις τα ακόλουθα βήματα: follow το @ilovestylecom, τη @celestyalcruises και tag 1 φίλο/η σου σε σχόλιο. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι τη 1 Ιουλίου 2022.

Όροι Χρήσης:

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία "Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ", ("Διοργανώτρια"), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο "Celestyal Cruises" (εφεξής "Διαγωνισμός").

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. 

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β' βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 24/6/2022 ώρα 10:00 έως και 1/7/2022 ώρα 23:59 ("Διάρκεια").

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στον λογαριασμό του ilovestyle στο Instagram. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις (3) επιλαχόντες.

7. Δώρα: Το δώρο είναι ένα. Μία 3ημερη κρουαζιέρα για δύο άτομα με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, την Πάτμο και το Κουσάντασι με το πλοίο Celestyal Olympia.Η συνολική αξία ανέρχεται στα €1.556 (σύνολο και για τα 2 άτομα) και είναι all inclusive –  διαμονή σε εξωτερική καμπίνα κατηγορία XA, την πλήρη διατροφή, το πακέτο ποτών, τα φιλοδωρήματα και δύο εκδρομές, μία στην Έφεσο και την άλλη στην Κνωσσό και τα fuel surcharges). Στην τιμή του δώρου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων προς και από Αθήνα. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων το επωμίζεται ο νικητής/ρια. 

8. Η κράτηση της κρουαζιέρας θα γίνει βάση διαθεσιμότητας, μέχρι 25 Νοεμβρίου 2022.

9. Απαραίτητη η ύπαρξη διαβατηρίου σε ισχύ.

10. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 4/7/2022 στο Instagram του ilovesyle.com, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

11. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

12. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

13. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

14. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

15. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

16. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.

17. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

18. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ilovestyle.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.
 

Tags διαγωνισμος, celestyal cruises


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9614 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2520 s // Total time: 2.2134 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X