Κούκλος Κύπριος κροίσος παντρεύτηκε στο Λονδίνο! [εικόνες & βίντεο]


Κούκλος Κύπριος κροίσος παντρεύτηκε στο Λονδίνο! [εικόνες & βίντεο]

Ο γάμος υπερπαραγωγή που “έκλεψε” τις εντυπώσεις και θα συζητηθεί.   

Ο Κύπριος κροίσος του real estate και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Λονδίνο, Κώστας Παναγιώτου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και μητέρα των δυο κοριτσιών του, Georgina Elizabeth Mullins με κουμπάρο τον αδερφό του, Γιώργο.

Με ένα χλιδάτο γάμο στο Λονδίνο το ζευγάρι που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην επιβλητική κεντρική ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Η νύφη κατέφθασε με μια λευκή Rolls-Royce αντίκα και έλαμπε μέσα από την Elie Saab νυφική δημιουργία ενώ ο γαμπρός ο οποίος επέλεξε ένα Tom Ford κουστούμι την περίμενε με ανυπομονησία μέσα στην εκκλησία.

Το χτένισμα της επιμελήθηκε η Nicola από το Pink of London Hair and Beauty Spa και το μακιγιάζ η Selina Bassi.

Μετά το Μυστήριο οι νεόνυμφοι υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο Ηilton Syon Park για ένα χλιδάτο δείπνο τους εκλεκτούς καλεσμένους τους που κατέφθασαν απ’ όλο τον κόσμο, από την Αμερική, την Ιταλία, το Ντουμπάι και φυσικά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολούθησε ξέφρενο wedding party με ζωντανή μουσική από τους Praxis Entertainment. Τις εντυπώσεις έκλεψαν η διακόσμηση των τραπεζιών που ήταν γεμάτα με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες, ορχιδέες και κεριά και η τεράστια τριανταφυλλένια γαμήλια τούρτα. Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε η madamefigaro.cy από τον χλιδάτο γάμο. 
 

Tags Georgina Elizabeth Mullins, κωστας παναγιώτου, Γαμος, λονδινο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2931 s (290 Queries.) // Parse time: 0.5852 s // Total time: 3.8784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X