Ελένη Φουρέιρα: "Γουστάρω που είμαι σέξι - Βγαίνει από μέσα μου"


Ελένη Φουρέιρα: "Γουστάρω που είμαι σέξι - Βγαίνει από μέσα μου"

Η καριέρα στο εξωτερικό και η όσα είπε για όταν βρέθηκε στη σκηνή με την Dua Lipa και τον David Guetta

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "Esquire", και στον δημοσιογράφο, Μπάμπη Δούκα, η Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη σχέση της με τον Αlberto Botia, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι σέξι και το γουστάρει. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Το χόμπι που έχει και ασχολείται μαζί του έως και 10 ώρες συνεχόμενα

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Δεν θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι κάτι ντροπιαστικό ή οτιδήποτε τέτοιο. Ακόμη και ένα γυμνό γυναικείο σώμα δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να θεωρείται κάτι που χρήζει συζήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για τέχνη. Ο καθένας, γενικά, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, είναι δικαίωμά του. Όπως εκφράζεται ο καθένας, έτσι πρέπει να ενεργεί. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Νιώθω άνετα, όμορφα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου. Νιώθω σέξι και, ξέρεις κάτι; Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό. Και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς". 

Όσο για την καριέρα στο εξωτερικό η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε: "Ας μη γελιόμαστε, είναι υπερβολικά δύσκολο. Η αγορά εδώ είναι πολύ μικρή και πολύ συγκεκριμένη. Η μουσική βιομηχανία της δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τα όσα γίνονται διεθνώς. Εμένα μου ήρθαν από μόνες τους οι προτάσεις, λόγω Εurovision. Πάντως, νιώθω ευγνώμων για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν, και θα σου πω πως μία από τις καλύτερες στιγμές μου ήταν όταν βρέθηκα στη σκηνή με ονόματα όπως η Dua Lipa και ο David Guetta".

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, gossip, showbiz, celebriteis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0736 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4058 s // Total time: 3.4793 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X