Λουκάς Φουρλάς: Του απονεμήθηκε το βραβείο "Ευρωβουλευτής της χρονιάς" [εικόνες]


Λουκάς Φουρλάς: Του απονεμήθηκε το βραβείο "Ευρωβουλευτής της χρονιάς" [εικόνες]

Ήταν υποψήφιος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μια τιμητική διάκριση έλαβε ο Λουκάς Φουρλάς για τον ρόλο του και την προσφορά του στην Ευρωβουλή, όπως πληροφορηθήκαμε το πρωί της Πέμπτης, 30 Ιουνίου.

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής, συγκεκριμένα έλαβε με το βραβείο “Ευρωβουλευτής της χρονιάς για τα θέματα υγείας”, το οποίο απονέμεται για πρώτη φορά από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαική Ενώση, σε Κύπριο Ευρωβουλευτή από το The Parliament Magazine.

Διαβάστε ακόμα: Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί με την ανάρτηση για τα γενέθλια του αδερφού του

Για αυτή τη διάκριση αξίζουν συγχαρητήρια στον Λουκά Φουρλά, ο οποίος μοιράστηκε αυτή την ευχάριστη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook.

Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο ο ίδιος, στο instagram του, σχολίασε τα ακόλουθα: "Πριν 3 χρόνια έδωσα μία υπόσχεση. Στον εαυτό μου αλλά και σε όσους χρειάζονταν βοήθεια και συμπαράσταση. Η χθεσινή βράβευση μου ως ευρωβουλευτής της χρονιάς στον τομέα της Υγείας, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω την προσπαθεία. Και θα συνεχίσω μέχρι τη στιγμή που ο παιδικός καρκίνος θα εξαφανιστεί. Για όσο, έστω και ένα παιδί υποφέρει θα είμαστε όλοι εκεί δίπλα του να μοιραζόμαστε τον πόνο και να στεκόμαστε στο πλευρό των γονιών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους ευρωβουλευτές που με ψήφισαν, αλλά και τον κόσμο και χάρισαν στην Κύπρο μας, μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ απο καρδιάς το περιοδικό "Parliament Magazine" για την χθεσινοβραδινή διοργάνωση της βράβευσης αλλά και την υπέροχη ομάδα των συναδέλφων μου στις Βρυξέλλες και την Κύπρο που αποτελούν τη δύναμη μου. Ευχαριστώ και τις δεκαδες των φίλων εθελοντών που μας στηρίζουν με τη ψυχή τους. Αφιερωμένο στους μικρούς μας αγγέλους".Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, λουκάς φουρλάς, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6343 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5127 s // Total time: 3.1470 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X