Καλοκαιράκι ήρθες! Ετοιμαστήκατε όμως για τις ηλιόλουστες μέρες στην παραλία;


Καλοκαιράκι ήρθες! Ετοιμαστήκατε όμως για τις ηλιόλουστες μέρες στην παραλία;

Πως να αποκτήσεις σώμα χωρίς κυτταρίτιδα; 

Η κλινική Ιατρικής Αισθητικής ANANEOSIS Medical Rejuvenation Clinic και η Δρ. Κατερίνα Παττίχη σας παρουσιάζουν 6 πρωτοποριακές ανώδυνες μη-επεμβατικές θεραπείες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, για ένα σμιλευμένο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για την παραλία μαζί μας!

Endosphères:

Βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και σχηματίζει, χαράζει και λειαίνει το σώμα, χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σύστημα συμπίεσης μικροδονημάτων. Μέσω ενός κυλίνδρου που αποτελείται από 55 σφαίρες σιλικόνης, το Endosphères δημιουργεί μηχανικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας. Αυτό δρα στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στάση, κατακράτηση υγρών και συσσώρευση λιποκυττάρων.

Carboxytherapy:

Κατά τη θεραπεία Carboxytherapy με το μοναδικό στην Κύπρο Venusian CO2 γίνεται δερματική ή και υποδόρια χορήγηση ιατρικής ποιότητας αερίου διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για θεραπευτικούς σκοπούς. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τη παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, μειώνει την κυτταρίτιδα καθώς και τις ραγάδες του σώματος.

Slimus:

Το Slimus της Hironic είναι η πρώτη και μοναδική στην Κύπρο μη επεμβατική μέθοδος επιλεκτικής θερμολιπόλυσης που εγγυάται μόνιμη μείωση τοπικών λιποζωνών σε μόλις 25 λεπτά θεραπείας. Η χρήση της εκπομπής ενέργειας διοδικού λέιζερ στα 1060nm στοχεύει μόνο τα λιποκύτταρα, ενώ η ταυτόχρονη ψύξη της επιδερμίδας από το μηχάνημα εξαλείφει τον κίνδυνο επιδερμικής βλάβης.

Exilis Ultra 360 RF:

Λιπογλυπτική, σμίλευση, ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου και σώματος με το επαναστατικό και το πρώτο για τα Κυπριακά δεδομένα BTL EXILIS ULTRA 360® που αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις θεραπείες σύσφιξης, λιπόλυσης και αναζωογόνησης. Είναι η πρώτη μη-επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες ραδιοσυχνοτήτων και υπέρηχων για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, μείωση ρυτίδων και ανάπλαση δέρματος.

TeslaFormer:

Το TeslaFormer είναι μια επαναστατική, αποτελεσματική, μη-επεμβατική θεραπεία, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποκατάστασης, για την τόνωση και αύξηση μυϊκής μάζας, τη μείωση λίπους και την ανόρθωση γλουτών, σε άνδρες και γυναίκες. Το TeslaFormer χρησιμοποιεί Functional Magnetic Stimulation (λειτουργική μαγνητική διέγερση) για τη σύσπαση των μυών μέχρι και 50.000 φορές σε μια συνεδρία 30 λεπτών!

Doublo Gold HIFU: 

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) Doublo Gold είναι μια αποτελεσματική θεραπεία λίφτινγκ, ή ανόρθωσης, χωρίς νυστέρι, που γίνεται με τη χρήση εστιασμένων υπέρηχων, και έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα πιο σφικτό και νεανικό με μία μόνο συνεδρία και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την γιατρό Δρ Κατερίνα Παττίχη και την κλινική Ananeosis, κάνοντας κλικ στο www.ananeosis.com.cy ή στα τηλέφωνα 25347347 και 99806868.
 

Tags δρ κατερινα παττιχη, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5381 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2950 s // Total time: 2.8332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X