Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει σε ελλαδική εκπομπή για τη συμμετοχή της στο GNTM και "My style rocks" [βίντεο]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει σε ελλαδική εκπομπή για τη συμμετοχή της στο GNTM και "My style rocks" [βίντεο]

\"Έχει γίνει μια αρχική συζήτηση...\"

Στην Αθήνα για επαγγελματικούς και μη λόγους ταξίδεψε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μαζί με την κόρη της, Αριάδνη.

Ωστόσο, χθες, Κυριακή, 3 Ιουλίου, η εκπομπή “Open Weekend”, πρόβαλε στον αέρα της εκπομπής, δηλώσεις της Κύπριας παρουσιάστριας, όπου εκεί η ίδια μίλησε στη δημοσιογράφο, τόσο για τη συμμετοχή της στο GNTM, όσο και στο γεγονός πως έχει κάνει συζητήσεις και για το παιχνίδι μόδας, “My style rocks”.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δήλωσε τα ακόλουθα: “To Gntm το λατρεύω, το αγαπώ εδώ και χρόνια, συνεργάζομαι λόγω του πρακτορείου της σχολής modeling που διαθέτω στην Κύπρο. Νομίζω ότι το κορίτσι που έχω στείλει θα είναι και στο σπίτι”.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Στην Αθήνα με την κόρη της, Αριάδνη [εικόνες]

Όσο για το αν θα την δούμε μπροστά από την κάμερα η ίδια απάντησε: “Δεν θα σου κρύψω πως έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή, είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, από τη στιγμή που δεν έχω κάτι πιο συγκεκριμένο να σου πω”.

Για το “My style rocks”, η παρουσιάστρια δήλωσε: “Έχει γίνει μια αρχική συζήτηση, το αν τελικά θα βρεθώ εκεί, θα το δείξει το εγγύς μέλλον”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7966 s (230 Queries.) // Parse time: 1.4085 s // Total time: 4.2052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X