Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Το καυγαδάκι τους σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους – “Δεν σου επιτρέπω” [βίντεο]


Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Το καυγαδάκι τους σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους – “Δεν σου επιτρέπω” [βίντεο]

Αφορμή στάθηκε ο Χρήστος Δάντης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας αποτελούν ένα από τα ζευγάρια του φετινού Survivor, όπου στον Άγιο Δομίνικο, οι δυο τους είχαν ζήσει αρκετά έντονες στιγμές μεταξύ τους.

Οι δυο τους  χθες, Τρίτη, 4 Ιουλίου, πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνισή, παρουσία των δημοσιογράφων, και εκεί έμμελε να τους πετύχουμε σε μια όχι και τόσο καλή τους στιγμή, αφού μεταξύ άλλων είδαμε ένα μικρό καυγαδάκι τους να εξελίσεται on air. 

Διαβάστε ακόμα: Βρισηίδα Ανδριώτου: Η επικοινωνία που είχε με την Ιωάννα Τούνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας για τη σχέση τους δήλωσε: "Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor", με την Βρισηίδα να προσθέτει: "Πήγαμε για φαγητό με τους γονείς μου και μετά για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, στο Survivor δεν είπα α τι ωραίος γκόμενος και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό".

Στη συνέχεια όμως είδαμε και… ένα καβγαδάκι του ζευγαριού on camera σχετικά με τον… Χρήστο Δάντη!

Η Βρισηίδα είπε: "Εγώ βρέθηκα με τον Δάντη και μου είπε κιόλας "Δεν θα κάνω τίποτα στον Σπύρο γιατί είναι σύντροφό σου» και ούτε ο Χρήστος ούτε ο Σπύρος θα κάνει κάτι, αυτό έχει λήξει", με τον Σπύρο Μαρτίκα να την διακόπτει λέγοντάς της "Διαφωνώ…" και την ίδια να του απαντά: "Δεν υπάρχει διαφωνείς… Δεν σου επιτρέπω…", πειράζοντάς τον. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Tags Βρισηίδα Ανδριώτου, σπυρος μαρτικας, διασημοι, ζευγαρι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4562 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4122 s // Total time: 2.8684 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X