Brad Pitt: Το υπερπολυτελές τροχόσπιτο του μήκους σχεδόν 15 μέτρων και αξίας 300 εκατομμυρίων [εικόνες]


Brad Pitt: Το υπερπολυτελές τροχόσπιτο του μήκους σχεδόν 15 μέτρων και αξίας 300 εκατομμυρίων [εικόνες]

Όλα όσα διαθέτει μέσα το κινητό του όχημα.

Ιδιοκτήτης ενός υπερπολυτελούς οχήματος που μοιάζει με τεράστιο τροχόσπιτο, είναι όπως μαθαίνουμε ο Brad Pitt.

Ο χολιγουντιανός αστέρας, λόγω του ότι ταξιδεύει αρκετά συχνά, για επαγγελματικούς αλλά και μη λόγους, επιλέγει να μεταφέρεται στους προορισμούς του, όταν του δίνεται αυτή η ευκαιρία, με άνεση και προπάντων μέσα στη χλιδή. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", το τροχόσπιτο κοστίζει 300 εκατομμύρια λίρες, και διαθέτει μέσα σε όλα και μια χρυσή ντουζιέρα όπως αναφέρει η "King Kong Production Vehicles".

Έχει μήκος 14,6 μέτρα, το σαλόνι διαθέτει έναν τεράστιο καναπέ, μήκους 3 μέτρων και μία τεράστια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. 

Όπως θα δείτε και στις εικόνες κυριαρχεί το ξύλο και ο γρανίτης. Η κουζίνα είναι φτιαγμένη από γρανίτη, διαθέτει φούρνο, ψυγείο αμερικανικού τύπου με δύο πόρτες, νεροχύτη , ακόμη και πλυντήριο πιάτων. Μόνο η κουζίνα κοστίζει 50 χιλιάδες λίρες, και σε αυτήν μάλιστα έχει προσλάβει chef.

Στη βασική σουίτα υπάρχει ένα κρεβάτι διαστάσεων queen - size κι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μακιγιάζ. Yπάρχει ωστόσο και ένα ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και μια καμπίνα για ντους δύο ατόμων με χρυσό περίβλημα στην ντουζιέρα. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

*με πληροφορίες από protothema.gr

Tags Brad Pitt, τροχόσπιτο, διασημοι, hollywood, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2918 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2466 s // Total time: 2.5384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X