Madame Figaro: Γυναίκες της Χρονιάς 2012!


Madame Figaro: Γυναίκες της Χρονιάς 2012!

Ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα για τη γυναίκα! Τετάρτη 26 Ιουνίου, 21.20, τηλεόραση Σίγμα.

Η Madame Figaro για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2012, όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας. Ο θεσμός αυτός πάντα είχε στόχο να στηρίξει τις γυναίκες της Κύπρου, να αναδείξει το πολύτιμο έργο τους και να τις ενδυναμώσει, ιδιαίτερα τώρα, που ο τόπος μας έχει ανάγκη από λαμπρά παραδείγματα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς για το 2012 που παρουσιάζει η Shiseido. 40 και πλέον υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2012 σε 9 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, δημιουργοί / εικαστικοί, επιστήμονες / ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες / στέλεχοι και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά στον τομέα τους, έχουν διακριθεί και τώρα ήρθε η σειρά μας να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2012. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2012.
Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro. Συγκεκριμένα, 15,743 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2012, τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες!

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η παρουσίαση των βραβεύσεων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2012, διαφοροποιείται. Η βράβευση των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2012, θα πραγματοποιηθεί σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο θα προβληθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2012, στις 21.20, από την τηλεόραση Σίγμα, αλλά και σε ειδικό αφιέρωμα μέσα από τις σελίδες του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού Madame Figaro που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου.

Αναλογιζόμενοι την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του θεσμού Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, στόχος μας είναι να στηρίξουμε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό σύνολο, έτσι το ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα μεταδοθεί στις 26 Ιουνίου από την τηλεόραση Σίγμα, θα έχει φιλανθρωπικό και κατ΄ επέκταση κοινωνικό χαρακτήρα καθώς θα ανοίξουν τηλεφωνικές γραμμές και οι τηλεθεατές θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους. Όλα τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα θα δοθούν στην βραβευμένη Γυναίκα της Χρονιάς στην Κατηγορία Κοινωνική Προσφορά και στο ίδρυμα που θα επιλέξει. Οι εισφορές θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2013.

Παρουσιαστής του ειδικού τηλεοπτικού αφιερώματος θα είναι ο γνωστός Ελλαδίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Πέρσι, από την πώληση των εισιτηρίων μαζεύτηκε το ποσό των €13,127 που δόθηκε στην κυρία Στέλλα Κυριακίδου, βραβευμένη στην Κατηγορία Κοινωνική Προσφορά. Η κυρία Στέλλα Κυριακίδου, πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, επέλεξε να παραχωρίσει το ποσό των €1,000 σε κάθε ένα από τα ιδρύματα που αντιπροσωπεύει κάθε συνυποψήφια της στην Κατηγορία Κοινωνική Προσφορά ενώ το υπόλοιπο ποσό δηλ. το ποσό των €9,127 διατέθηκε για την κάλυψη των αναγκών της Europa Donna που προέκυψαν από τη δημιουργία νέου σπιτιού του συνδέσμου στη Λευκωσία. Πιο αναλυτικά, όσον αφορά στο ποσό που διέθεσε η κα. Κυριακίδου στα άλλα ιδρύματα καθορίζεται ως ακολούθως: €1,000 στο ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου για άτομα με ειδικές ανάγκες, €1,000 στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, €1,000 στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και €1,000 στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια.

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Παρουσιάζει: η Shiseido
Μέγας Χορηγός: Vernel
Υποστηρικτής: Great
H κατάμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του European University of Cyprus.

Tags Γυναίκες της Χρονιάς 2012


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0121 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0358 s // Total time: 0.0479 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X