Rihanna: Πρώτη στη λίστα του Forbes ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος! 


Rihanna: Πρώτη στη λίστα του Forbes ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος! 

Μάθετε σε ποια θέση βρίσκεται η Kylie Jenner που είχε την πρωτιά το 2019;  

Στα 34 της, η Rihanna είναι το νεότερο άτομο στη λίστα του Forbes για το 2022 με τις αυτοδημιούργητες γυναίκες δισεκατομμυριούχους στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η 34χρονη είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού συγκέντρωσε καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2022. Η εντυπωσιακή πρωτιά της έρχεται τρία χρόνια μετά την Kylie Jenner που βρέθηκε στην αντίστοιχη θέση το 2019, η οποία εκτιμάται ότι έχει τρέχουσα καθαρή περιουσία 600 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes, η Rihanna—ως συνιδιοκτήτρια του Fenty Beauty και κάτοχος μεριδίου 30% στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty—είναι επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπάντος, τη γενέτειρά της, καθώς και η μοναδική γυναίκα κάτω των 40 ετών στη φετινή λίστα των γυναικών δισεκατομμυριούχων στις Η.Π.Α.

Η καθαρή της περιουσία μπορεί σύντομα να ανέβει καθώς ητραγουδίστρια, που πρόσφατα καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky, αναμένεται να κυκλοφορήσει και νέο album. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η περιουσία της Kylie δεν είναι εξίσου εντυπωσιακή. Όπως σημειώνει το Forbes, η 24χρονη star των Kardashians εξακολουθεί να είναι το νεότερο μέλος στη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής, η οποία αποτελείται επίσης από την Taylor Swift (570 εκατομμύρια δολάρια).

Photo Credits: EPA
 

Tags Rihanna, RIRI, forbes, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4993 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6227 s // Total time: 3.1219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X