Ελισάβετ Μουτάφη: Οι διακυμάνσεις στο βάρος της και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει


Ελισάβετ Μουτάφη: Οι διακυμάνσεις στο βάρος της και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει

Τι ρόλο παίζει η ψυχολογία της;

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο JOY και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις διακυμάνσεις των κιλών της και το συσχετισμό τους με τη ψυχολογία της την εκάστοτε περίοδο.

«Γενικώς δεν έχω προσπαθήσει πολύ για την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν ήμουν ποτέ έτσι – είμαι με τις ώρες μου βέβαια. Ακριβώς έτσι και με τα κιλά. Μπορεί να αφήσω τον εαυτό μου και να πάρω κιλά, αλλά να με "πιάσει" και να χάσω επίσης. Είμαι έτσι, των άκρων» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός..

Για τους λόγους που έχει αυξομειώσεις στο βάρος της, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega "Κλεμμένα Όνειρα" εξήγησε: «Μπορεί να είμαι πολύ καλά και να τρώω ή και να μην είμαι και επίσης να τρώω. Έχω χάσει και έχω πάρει πολλά κιλά κατά καιρούς, δεν μιλάω για δυο – τρία. Μιλάω και για δέκα κιλά. Είμαι των άκρων, αλλά το έκανα συνέχεια αυτό. Τώρα, βέβαια, τα έχω σταματήσει αυτά, αλλά μικρότερη τα έκανα συχνά αυτά τα “πάνω - κάτω”», ενώ πρόσθεσε: «Tώρα δεν είμαι στα κανονικά μου κιλά, είμαι λίγο παραπάνω. Το προσέχω, όμως, με διατροφή. Και μόνη μου το ψάχνω, αλλά έχω και έναν εξαιρετικό γιατρό που με βοηθάει. Πλέον, όμως, ξέρω πια και το ορίζω μόνη μου. Έχω επισκεφτεί και ψυχολόγο για τις διακυμάνσεις του βάρους μου, αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

 

 

Tags Ελισάβετ Μουτάφη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3500 s (234 Queries.) // Parse time: 1.5172 s // Total time: 3.8672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X