Μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία για Τουριστικούς Πράκτορες και ΜΜΕ με άρωμα Κρήτης  


Μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία για Τουριστικούς Πράκτορες και ΜΜΕ με άρωμα Κρήτης  

H Let’s Go Tours by Amathus σε συνεργασία με την Cyprus Airways και την ZEUS International Hotels & Resorts διοργάνωσαν εκπαιδευτικό ταξίδι για επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και ΜΜΕ στην πανέμορφη Κρήτη και στο πολυτελέστατο resort Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Οι προσκεκλημένοι ταξίδεψαν με την απευθείας πτήση της Cyprus Airways για Ηράκλειο και φιλοξενήθηκαν στο πολυτελέστατο resort Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Οι απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα μέχρι τέλος Οκτωβρίου με Airbus νέας γενιάς Α319 και Α320 για το Ηράκλειο Κρήτης δίνοντας τη δυνατότητα σε Κύπριους, ξένους τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες να επισκεφθούν έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Ζωντανεύοντας την απαράμιλλη αξία της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας, το Wyndham Grand Mirabello είναι αφοσιωμένο στην παροχή σύγχρονων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προσφέροντας ταυτόχρονα  έναν κόσμο γεμάτο από εμπειρίες και περιπέτειες σε ένα περίτεχνα ανακαινισμένο συγκρότημα. Ιδανικά σχεδιασμένα για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες, τα bungalows  και οι σουίτες περιβάλλονται από πλούσια ελαιόδεντρα, συνδυάζοντας τη σύγχρονη φινέτσα και την κομψότητα με την γαλήνη και τη νησιωτική αύρα. Με στόχο την ανανέωση και την αδιάκοπη εξέλιξη, τα bungalows και οι σουίτες του Wyndham Grand Mirabello έχουν αναβαθμιστεί πλήρως, ενώ 55 ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι προστέθηκαν σε αυτό το μοναδικό θέρετρο.

Το Wyndham Grand Mirabello ξεχωρίζει για αμέτρητους λόγους, καθώς η πολυτέλεια, οι ανέσεις κι οι εμπειρίες που προσφέρει μπορεί να γοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ο γαστρονομικός πλούτος θα εκπλήξει τον ουρανίσκο σας, ενώ το αιθέριο Mirabello Spa θα σας ανανεώσει σωματικά και πνευματικά σε συνδυασμό με έναν υπαίθριο χώρο spa απαράμιλλης ομορφιάς με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Χαλαρώστε στις δύο υπέροχες αμμώδεις παραλίες, οι οποίες έχουν βραβευθεί με το "Βραβείο Γαλάζιας Σημαίας", και εκμεταλλευτείτε τους επιβλητικούς χώρους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συνέδρια ή εκδηλώσεις.

Με δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων είναι σχεδιασμένη μόνο για ενήλικες, αμμώδεις παραλίες, γυμναστήριο και αθλητικούς χώρους, υπαίθριο χώρο για γιόγκα, ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ, χώρους δραστηριοτήτων για παιδιά αλλά και υπαίθριο κινηματογράφο, το Wyndham Grand Mirabello σας καλεί να βιώσετε την μοναδική εμπειρία   ανεπιτήδευτης πολυτέλειας μπροστά στη θάλασσα. 

Επίσης, η ιδιωτική μαρίνα του ξενοδοχείου υποδέχεται τους περιπετειώδεις ιστιοπλόους σ' έναν πλήρως εξοπλισμένο λιμένα με εξαιρετικές υπηρεσίες. 

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα εκτός από την υπέροχη διαμονή σε πολυτελείς σουίτες και τη μαγευτική ατμόσφαιρα της Κρητικής φιλοξενίας, συμπεριλάμβανε εκδρομή στο χωριό Κριτσά, περπάτημα στα γραφικά δρομάκια, ξενάγηση στο μουσείο βοτάνων και γεύσεις από Κρητική παραδοσιακή κουζίνα.

Φυσικά οι επισκέψεις στην Ελούντα, τη Σπιναλόγκα και το γραφικό λιμάνι του Αγίου Νικολάου πρόσθεσαν ένα τόνο ρομαντισμού στο ταξίδι, και όχι μόνο. 

Όρθιοι, από Αριστερά προς Δεξιά: Ανδρέας Κούμας, Φωτεινή Σιγανού, Παναγιώτης Όθωνος, θεόδωρος Θεοδώρου, Πωλίνα Λαζάρου, Μαρκέλλα Λουκαίδου, Μαρία Ονησιφόρου, Μιχάλης Νικολάου. Καθήμενοι, από Αριστερά προς Δεξιά: 
Δέσποινα Ευσταθίου, Ελένη Μπεκιάρη, Κορνιλία Γιαννάκη

Όλοι μαζί, προσκεκλημένοι και Διευθυντική ομάδα του Wyndham Grand Mirabello και ZEUS International Hotels & Resorts απόλαυσαν ένα πλούσιο Κρητικό δείπνο, συνοδευόμενο από παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή μουσική.

Για να βιώσετε κι εσείς την επιτομή της Κρητικής φιλοξενίας, ταξιδέψτε στην πανέμορφη Κρήτη με τα ταξιδιωτικά πακέτα και την εγγύηση της Let’s Go Tours by Amathus, με πτήσεις της Cyprus Airways και διαμονή στο πολυτελέστατο resort Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.
  

Tags cyprus airways, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0282 s // Total time: 0.0286 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X