Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Ταύρος

Δεν είναι κακό, ειδικά σήμερα, να βάλετε το δικό σας συμφέρων και τις ανάγκες σας, πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να λέτε «όχι», ειδικά εάν πρόκειται να περιφρουρήσετε τα δικά σας συμφέροντα. Εάν θεωρήσετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό ακριβώς να κάνετε, χωρίς να καταπιέζεστε. Αφήστε στην άκρη υπολογιστές και κινητά για λίγο, και εάν θέλετε να έχετε κόσμο γύρω σας, επιλέξτε τουλάχιστον να βρεθείτε με αυτούς που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Δίδυμοι

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Δώστε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

Καρκίνος

Κάποιοι προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Λέων

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου... Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

Παρθένος

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Σκορπιός

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Τοξότης

Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία και την λογική και όχι στην διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνετε επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σας και να σας δημιουργούν προβλήματα. Μέσα στον ενθουσιασμό σας για μια επιτυχία σας μπορεί να πληγώσετε άθελα σας ένα αγαπημένο σας άτομο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγγνώμη…

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

Υδροχόος

Σήμερα φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η σχέση σας ή ο γάμος σας, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνετε στην εξέταση των αισθημάτων σας. Κάποια νέα γνωριμία, μην περιμένετε να έχει διάρκεια αν είστε single, λόγω του ανάδρομου Ερμή... Εκτός και αν είστε σε ανάδρομο γεννημένοι.

Ιχθείς

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0838 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4442 s // Total time: 2.5281 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X