Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Ταύρος

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Δίδυμοι

Επενδύστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και σας χαλαρώνουν. Αφιερώστε χρόνο στην κουζίνα, εάν σας ευχαριστεί, δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές, ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι, αλλάξτε το στιλ σας ή επενδύστε στην μάθηση νέων πραγμάτων και δεξιοτήτων. Ακόμη και εάν θέλετε να γυμναστείτε λίγο για να ξεπιαστείτε, αποφύγετε την βαριά προπόνηση και την καταπόνηση του σώματος σας. Σημαντικό είναι, με ότι και αν ασχοληθείτε, να σας ευχαριστεί και να μη σας καταπονεί!

Καρκίνος

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!!!

Λέων

Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζετε καλά!

Παρθένος

Είναι η μέρα των εκπλήξεων σήμερα! Ίσως συναντήσετε ένα παλιό φίλο που οι δρόμοι της ζωής, σας οδήγησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή να ανακαλύψετε ότι έχετε αποταμιεύσει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα φανταζόσαστε, οπότε είστε πλέον σε θέση να υλοποιήσετε κάποιο από τα σχέδια ή όνειρά σας. Αναφορικά με την εργασία σας, φροντίστε να είστε συνεπείς, όχι όμως και υπερβολικοί, με το να κάνετε μη αναγκαίες ή απαραίτητες υπερβάσεις. Γιατί η αυριανή δουλειά μπορεί απλά να περιμένει το αύριο!

Ζυγός

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Σκορπιός

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Υδροχόος

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Ιχθείς

Αφεθείτε στο συναίσθημα σήμερα! Εάν αυτοπεριοριστήκατε τελευταία, αναφορικά με τα οικονομικά σας, στο να ζητήσετε βοήθεια, ή στα συναισθηματικά σας, με το να αλλάξετε τις συνθήκες στη σχέση σας, σήμερα έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, είναι η ορμητικότητα στις πράξεις σας! Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σε μακροχρόνια βάση τα εισοδήματα σας.

πηγη:thebestgr/Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8529 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3674 s // Total time: 4.2203 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X