Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.    

Κριός

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

Ταύρος

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Δίδυμοι

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Καρκίνος

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Λέων

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας  και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

Παρθένος

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Ζυγός

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώστε  τον χρόνο και την ενέργεια σας  και άφησε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Αποφύγετε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σήμερα.

Σκορπιός

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε. Τις υποθέσεις σας θέλετε να τις τελειώνετε στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα τα βρείτε μπροστά σας. 

Τοξότης

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!  Όσο για τα αισθηματικά σας, με την θέση της Αφροδίτης, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Αιγόκερως

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Υδροχόος

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά  για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.

Ιχθείς

Αποφύγετε την επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, ειδικά εάν κατέχετε θέση ευθύνης ή διαχειρίζεστε ανθρώπινο δυναμικό. Σε γενικές γραμμές έχετε κάθε ευκαιρία σήμερα να κατακτήσετε ένα σημαντικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Μην ακολουθείτε το πλήθος και αφήστε την κρίση σας να σας δείξει το σωστό δρόμο.  Για όσους είναι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε στο ταίρι σας όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσετε να εξωτερικεύετε όσο μπορείτε περισσότερο τα αισθήματα σας.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8261 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3670 s // Total time: 2.1931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X