Γιώτα Κουφαλίδου: "Μαμά τα μαλλάκια σου θα μεγαλώσουν, θα γίνουν πιο μεγάλα από τα δικά μου"


Γιώτα Κουφαλίδου: "Μαμά τα μαλλάκια σου θα μεγαλώσουν, θα γίνουν πιο μεγάλα από τα δικά μου"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε για τον γιο της ενόσω περνούσε καρκίνο. 

Την Γιώτα Κουφαλίδου πέτυχαμε να παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στο vodcast του MyLife, “Winter Is Here”.

H Kύπρια παρουσιάστρια συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο, Χαράλαμπο Χειμώνα, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ένα ιδιαίτερο περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας που είχε με την υγεία της, όταν πέρναγε την φάση με τoν καρκίνο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό διάλογο που είχε με τον γιο της, και κατάφερε να της δώσει ιδιαίτερη δύναμη, με την ίδια καθώς εξιστορούσε τα όσα έλεγε να ξεσπάει σε κλάματα. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώτα Κουφαλίδου: Έγινε 50 και το γιόρτασε με τους φίλους και την οικογένειά της! [εικόνες]

Χαρακτηριστικά γνωστοποίησε τα ακόλουθα: “Πραγματικά, τη μεγαλύτερη δύναμη μου την έδωσε ο γιος μου. Έβλεπες ένα μωρό δυόμιση χρονών να σου χαμογελά, να σε κοιτάζει με αυτά τα αθώα ματάκια γιατί δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε... Ούτε ξέρει, ούτε θυμάται την περιπέτεια της υγείας μου και χαίρομαι γιατί τώρα ο γιος μου είναι 6μιση χρονών και δεν θυμάται... Δεν μου έχει αναφέρει ποτέ αυτό το θέμα ή να μου πει "μαμά θυμάμαι τότε που..." γιατί ήταν πολύ μικρό το μωρό, αλλά θυμάμαι ότι μου έκανε κάτι αγκαλιές και ήταν -πραγματικά- η μεγαλύτερη δύναμη που πήρα ποτέ στην ζωή μου για το οτιδήποτε μου έχει συμβεί. Μάλιστα, επειδή φορούσε συνέχεια σκουφάκια, ο γιος μου δεν με είχε δει ποτέ χωρίς μαλλιά. Ωστόσο, πάντα μου έλεγε "μαμά τα μαλλάκια σου θα μεγαλώσουν και θα γίνουν πιο μεγάλα από τα δικά μου". Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ή αν το ένιωσε...".

Tags διασημοι, γιωτα κουφαλιδου, gossip, showbiz, celebrities, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5107 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6074 s // Total time: 4.1181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X