Παχυντικές τροφές: Μύθοι και πραγματικότητες


Παχυντικές τροφές: Μύθοι και πραγματικότητες

Ποιες παχυντικές τροφές συμβάλλουν στο αδυνάτισμα.

Μη μου πείτε πως υπάρχει έστω και μία γυναίκα που δεν θα ήθελε να τρώει όλα αυτά τα ωραία, νόστιμα και παχυντικά και να μην παχαίνει. Η ακόμη καλύτερα να μας βοηθάνε κιόλας αυτές οι παχυντικές τροφές στο αδυνάτισμα. Κι όμως όπως δείχνουν τα πράγματα κάτι τέτοιο είναι εφικτό γι’ αυτό δώστε προσοχή.
Σαφώς και όταν κάποιος κάνει δίαιτα έχει μεγάλο σύμμαχο του τις σαλάτες, τα λαχανικά, τις πρωτεΐνες, τους χυμούς φρούτων αλλά, επειδή υπάρχει πάντα ένα αλλά, πρέπει όπως λένε οι ειδικοί επί του θέματος, να υπάρχει μέτρο σε όλα. Ακόμη και στις παχυντικές τροφές. Και αυτό γιατί ο μεταβολισμός μας τρελαίνεται αν φάμε κάτι λιπαρό ή γλυκό στα ξαφνικά, αφού έχει μάθει ο μεταβολισμός να καίει σε χαμηλό ρυθμό.
Για του λόγου το αληθές, δες ποιες τροφές καταρρίπτουν τον μύθο

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Είναι το νούμερο ένα πειρασμός για όλους είναι ικανή να αφυπνίσει το μεταβολισμό μας με αποτέλεσμα να βοηθήσει στην απώλεια κιλών. Μιλάμε φυσικά για την μαύρη σοκολάτα υγείας. Άσε που ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας είναι ικανό να μας ανεβάσει τη διάθεση.
ΚΕΙΚ: Οι τηγανίτες και οι κρέπες μπορεί να ακούγονται απαγορευτικά για κάποιον που προσέχει ή είναι σε δίαιτα αλλά αν θέλουμε  μπορούμε να τα καταναλώσουμε άφοβα ΜΟΝΟ στο πρωινό μας. Έτσι κάνουμε πράξη τη φράση πως στο πρωινό πρέπει να τρώμε σαν βασιλιάδες. Με αυτές τις δυνατές τροφές λοιπόν ενεργοποιείται ο μεταβολισμός μας κατά τη διάρκεια της μέρας έχοντας και όλη τη μέρα μπροστά μας για να κάψουμε τις θερμίδες του πρωινού.
ΜΠΥΡΑ: Θεωρείται από τα πιο παχυντικά ποτά. Κι όμως είναι προτιμότερο να καταναλώσουμε ένα ποτήρι μπύρα αντί για οποιοδήποτε άλλο ποτό. Μάλιστα, αν αντικαταστεί ένα ποτήρι κρασί με ένα ποτήρι μπύρα την εβδομάδα, ισοδυναμεί με μισή ώρα χαλαρό τρέξιμο. Εξάλλου η μπύρα μεταβολίζεται πολύ πιο εύκολα.
ΛΙΠΑΡΑ: Μπορεί να μας προσθέτουν περισσότερες θερμίδες, όχι όμως όλα. Εκείνοι που καταναλώνουν συχνά Ω3 λιπαρά χάνουν ευκολότερα βάρος από όσους τα έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους.

Νομίζω πως τα νέα είναι αισιόδοξα! Κρατάμε λοιπόν το σοφό ρητό ‘’παν μέτρον άριστον’’ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι χωρίς να παραλείπουμε γεύματα, σε μικρότερες και πιο συχνές δόσεις και φυσικά να γυμναζόμαστε τακτικά!

Tags Σοκολατα, Δίαιτα, Διατροφή, μπυρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3168 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2767 s // Total time: 2.5935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X