Ιωάννα Τούνη: Μόλις αποκάλυψε δακρυσμένη με μια φωτογραφία πως είναι έγκυος


Ιωάννα Τούνη: Μόλις αποκάλυψε δακρυσμένη με μια φωτογραφία πως είναι έγκυος

Γιατί δεν αναφέρει καθόλου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πόσταρε μια φωτογραφία της και αποκάλυψε πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ακολούθησε ένας μεγάλος χαμός από followers της που της έστελναν εκατοντάδες ευχές αν και προκάλεσε σε όλους μεγάλη απορία που δεν ανέφερε καθόλου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Κανείς δεν ξέρει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

Η influencer έγραψε: "Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ 
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».
Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!
Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….
Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…"

Tags δημητρης αλεξανδρου, ιωαννα τουνη, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3845 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2594 s // Total time: 2.6438 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X