Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η αναφορά στην πρόταση γάμου από τον σύντροφό της!


Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η αναφορά στην πρόταση γάμου από τον σύντροφό της!

“Είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου”.  

Full ερωτευμένη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και δεν αποκλείεται να τους δούμε να ανεβαίνουν στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” μίλησε για τη σχέση της, λέγοντας: “Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου […] Αγαπώ πολλά πράγματα. Είναι φωτεινό παιδί”.

Κατόπιν, κληθείσα να απαντήσει αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, είπε: "Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου – με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο”.
 

Tags Ειρήνη Παπαδόπουλου, αλεξανδρος πασχαλακης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Γαμος, πρόταση γάμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2422 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2212 s // Total time: 2.4634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X