Γιόγκα δίπλα στη θάλασσα – Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! 


Γιόγκα δίπλα στη θάλασσα – Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! 

Στο hοt right now location του νησιού.  

Λένε ότι αν ξεκινάς την ημέρα σου με άσκηση τότε γεμίζεις με θετική ενέργεια και γαληνεύει το μυαλό. Πόσω μάλλον αν περιβάλλεσαι από ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που προσφέρει από μόνο του ηρεμία.

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, να εντάξετε στην πρωινή σας ρουτίνα τη yoga δίπλα στη θάλασσα σε ένα ονειρεμένο και must location για το φετινό καλοκαίρι; 

Ο λόγος για το Riva Beachouse, στην Αγία Νάπα, το οποίο προσφέρει πρωινά workshops για yoga by the sea υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή του “The Y Program”, Νικόλα Ιωαννίδη. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα άσκησης 90 λεπτών που συμπεριλαμβάνει θεραπευτική yoga και τεχνικές αναπνοής ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για 30 λεπτά ένα θεραπευτικό session χαλάρωσης υπό τους ήχους λουτρών με τη σφραγίδα του “Binaural Sound Bath”, που ελευθερώνουν το πνεύμα απομακρύνοντας τις τοξικές σκέψεις.

Μετά το τέλος του δίωρου “ταξιδιού” με προορισμό τη χαλάρωση προσφέρονται δροσιστικά και υγιεινά σνακ που ολοκληρώνουν την εμπειρία. 

Η εμπειρία είναι άκρως μαγευτική και αποτελεί ένα συνονθύλευμα όλων των αισθήσεων, αφήνοντας μία κάθαρση στο πνεύμα του συμμετέχοντα.

Info: Χρειάζεται προκράτηση για το “Y Program Workshop by the Sea” λόγω περιορισμού των θέσεων. Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας στο 99456208.

Instagram: @rivabeachouse / Website: https://www.rivabeachouse.com/ 
 

Tags Riva Beachouse, yoga by the sea


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5923 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2196 s // Total time: 2.8119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X