Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.   

Κριός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας. 

Ταύρος

Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο… Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

Δίδυμοι

Κινδυνεύετε να προκαλέσετε αντιδράσεις γνωστών και φίλων λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σας σήμερα! Είναι σημαντικό να έχετε υπό έλεγχο τη συναισθηματική σας φόρτιση και να αποφύγετε το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσετε το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι.  Προσοχή όμως στις δαπάνες σας! 

Καρκίνος

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Λέων

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα ήταν κακό να τείνετε χείρα βοήθειας σήμερα σε ανθρώπους που χρειάζονται υλική ή ηθική στήριξη. Όλο και κάποιος γύρω σας θα έχετε την ανάγκη σας σήμερα…

Παρθένος

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Ζυγός

Μείνετε πιστοί στα σχέδια που έχετε κάνει για την μέρα σας, ειδικά σε εργασιακό επίπεδο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν. Παρόλα αυτά, στην δουλειά σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθώς όλα θα κυλίσουν ήρεμα και ομαλά. Όσο βραδιάζει θα αισθάνεστε την ρομαντική διάθεση να κερδίζει έδαφος μέσα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγείτε ένα ραντεβουδάκι με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν σύντροφο, καλό θα ήταν να στρέψουν την προσοχή τους εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα για την σχέση ή το γάμο σας. Εάν έχει τελματώσει, ή θα βρείτε τρόπο να την αναζωογονήσετε, ή θα αποδεχτείτε το ναυάγιο και θα αποχωρήσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε οτιδήποτε δραστικό, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα…

Τοξότης

Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, μια και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμα σας άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Αιγόκερως

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Ιχθείς

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1723 s (226 Queries.) // Parse time: 1.5381 s // Total time: 3.7103 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X