Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.   

Κριός

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

 
Ταύρος

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

 
Δίδυμοι

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

 
Καρκίνος

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

 

Λέων

Θα περάσετε την μέρα σας μέσα στην απάθεια και την απραξία σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, μέχρις του σημείου να εκνευριστείτε με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποτινάξετε την μιζέρια από επάνω σας. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φάτε τη μισή σας μέρα, προσπαθώντας να μαζέψετε το κουράγιο σας και να σηκωθείτε από τον καναπέ… Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σας έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Όσοι του ζωδίου σας έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρηση της.

 
Παρθένος

Είναι ανώφελο να αναλάβετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν θέλετε να έχετε  κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστιάστε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χαράξτε ρεαλιστικά το μέλλον σας. Το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε ό τι θέλετε με το χρόνο και τα χρήματά σας! Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία σας και τις ρομαντικές στιγμές. 

 
Ζυγός

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε

 
Σκορπιός

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.

 
Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

 
Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

 
Υδροχόος

Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σας ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σας υποθέσεις. Εάν ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψετε με φτηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλετε το τελικό αποτέλεσμα, εάν δεν σας «βγαίνει» όπως το περιμένατε. Τα οικονομικά σας υπόσχονται επίσης κάποια θετικά νέα, με μια πιθανή μικρή αύξηση στο εισόδημα σας. 

 
Ιχθείς

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Απο την Αλίντα Κανάκη/thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9169 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3715 s // Total time: 2.2884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X