Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.   

Κριός

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

Ταύρος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Δίδυμοι

Αγάπη, ομορφιά και αρμονία, οι πιο κατάλληλες λέξεις σήμερα! Ωστόσο τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή… Ένα επαγγελματικό ή προσωπικό πρόβλημα σας απασχολεί σοβαρά σήμερα και σας αποσυντονίζει. Συγκεντρωθείτε για να μην δημιουργήσετε και άλλα προβλήματα. Αποφύγετε ανοίγματα και επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις! Κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι…

Καρκίνος

Η διαίσθηση σας, σας προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σας χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σας δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σας, εάν έχετε ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…

Λέων

Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας,  μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο!  Έχετε το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Ζυγός

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Σκορπιός

Αποφύγετε σήμερα την βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σας ζωή. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε. Αντίθετα, όσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει απλά να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

Τοξότης

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

Αιγόκερως

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Υδροχόος

Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχετε σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη, φίλοι Καρκίνοι. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν την εργασία ή την επιχείρηση σας, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να περισώσετε όσα μπορείτε. Εάν αφορά την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ, να ανακτήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ιχθείς

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5058 s (232 Queries.) // Parse time: 1.3147 s // Total time: 3.8205 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X