8+1 floral φορέματα από 3 Κύπριους σχεδιαστές για τους γάμους του καλοκαιριού


8+1 floral φορέματα από 3 Κύπριους σχεδιαστές για τους γάμους του καλοκαιριού

To floral δεν φοριέται μόνο την άνοιξη.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ακόμη έχουμε αρκετές προσκλήσεις για γάμους και βαπτίσεις αγαπημένων προσώπων στους οποίους πρέπει να παρευρεθούμε.

Αυτό που πάντα μας απασχολεί, ως κορίτσια της μόδας, είναι φυσικά, το τι θα φορέσουμε, αφού η αναζήτηση του ιδανικού φορέματος αποτελεί πάντα πρόκληση. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε τη τοποθεσία και να ντυθούμε ανάλογα, με γνώμονα πάντα την άνεση και την κομψότητα.

Ένα είδος φορέματος, ή co-ord set που μπορούμε να φορέσουμε ακόμη και το καλοκαίρι είναι το φλοράλ, το οποίο θα προσθέσει μία ρομαντική και θηλυκή διάθεση στα σύνολά μας, η οποία είναι ιδανική για επίσημες περιστάσεις όπως γάμοι και βαπτίσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε 9 designer κομμάτια από 3 ταλαντούχους Κύπριους σχεδιαστές με τις επωνυμίες Andreas Zannetides, Joanna Economou και CHÁRIS, που φόρεσαν τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας, και σου τις παρουσιάζουμε πιο κάτω για να πάρεις ιδέες – ειδικά αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση ενός floral φορέματος για τα summer weddings. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9467 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3633 s // Total time: 2.3100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X