Aυτό είναι το νέο hot trend στις φωτογραφίσεις μόδας που επιλέγουν τα fashion girls


Aυτό είναι το νέο hot trend στις φωτογραφίσεις μόδας που επιλέγουν τα fashion girls

Μάθαμε περισσότερα για τη νέα τάση με τις φωτογραφίσεις που μοιάζουν βγαλμένες από fashion editorial.

Μετά το Ντουμπάι, το Miami, την Σαντορίνη, την Ιταλία και το Μεξικό, το hot trend στις φωτογράφισεις μόδας που λατρεύουν οι γυναίκες της μόδας ανά τον κόσμο, έφτασε και στο νησί μας μέσω της εταιρείας Cyprus Flying dress. Πρόκειται για ένα concept που περιλαμβάνει φορέματα φτιαγμένα από μετάξι μέχρι 6 μέτρα που κυματίζουν στον αέρα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σε συνδυασμό πάντα με το σκηνικό και την τοποθεσία.

Στην Κύπρο αυτή υπηρεσία διατίθεται από την εταιρεία Cyprus Flying Dress, δημιουργία του επιχειρηματία Πάμπου Αθανασίου σε συνεργασία με τον φωτογράφο Ξάνθο Γεωργίου, προσφέροντας σου μια μοναδική εμπειρία για να φωτογραφηθείς από επαγγελματίες του χώρου με τα εν λόγω ονειρικά φορέματα.

H φωτογράφηση γίνεται σε εμβληματικά σημεία του νησιού αφού πρώτα επιλέξεις το αγαπημένο σου μακρύ μεταξωτό φόρεμα – υπάρχουν 10 επιλογές σε αποχρώσεις (μωβ, απαλό λιλά, ροζ, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, λευκό, μαύρο) και δύο επιλογές στα μέτρα  – τέσσερα και έξι. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό αφού μοιάζει με editorial περιοδικού.

Όπως μας αποκάλυψε ένας εκ των δύο δημιουργών του project, ο Πάμπος Αθανασίου, πρόκειται για ένα εγχείρημα που ήθελε εδώ και μερικά χρόνια να υλοποιήσει: “Το Cyprus Flying dress προτείνει αμέτρητες επιλογές σε φωτογραφίσεις. Μπορεί να είναι ατομικές φωτογραφίσεις μόδας, για ένα πιο fashionable αποτέλεσμα, ή ομαδικά photoshoots. Για παράδειγμα, ζευγάρια, φωτογραφίσεις για εγκυμοσύνη, προτάσεις γάμου, hens και bachelor parties καθώς και οικογενειακές.”

Την δημιουργία των φορεμάτων που σχεδιάζονται στην Κύπρο, ανάλαβε εξολοκλήρου η Δόνα Χαραλάμπους η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από την επιλογή του φορέματος μπορείς να επιλέξεις και την επιμέλεια του beauty look σου αφού η ομάδα αποτελείται, εκτός από επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους, και από make-up artists και hairstylists. Στο άμεσο μέλλον η εταιρεία θα δημιουργήσει και flying dresses για κοριτσάκια για να συνοδεύουν τις μητέρες τους στα photoshoots.

Flying fashion girls

Αρκετό από το πελατολόγιο μέχρι στιγμής που επιλέγει το Cyprus Flying Dress, εκτός από τα γνωστά fashion girls όπως έιναι η Μαρία Κορτζιά, η Ανδρεάνα και η Θέλξια Φραγκούδη, η Νάταλι Κάτερ και η Μύριαμ Γεροκώστα είναι και αρκετές γυναίκες της μόδας από Ρωσσία και Λίβανο.

Photo credits: Instagram/ @cyprusflyingdress

Tags μόδα, cyprus flying dress, φωτογραφιση μοδας, photoshoot


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7934 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4043 s // Total time: 3.1978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X