Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αναλαμβάνουν τα ηνία τηλεοπτικής εκπομπής [εικόνα]


Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αναλαμβάνουν τα ηνία τηλεοπτικής εκπομπής [εικόνα]

\"Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας\".

Σε ρόλο παρουσιαστών θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε για δεύτερη φορά, το ζεύγος Χατζίδου - Παύλου. 

Η τραγουδίστρια και ο γυμναστής σύζυγός της, χθες, Δευτέρα, 1 Αυγούστου, ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, πως από την νέα τηλεοπτική χρονιά, θα τους βλέπουμε μέσα από την εκπομπή "Star Breakfast". 

Διαβάστε ακόμα: Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη που ετοίμασε στη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλιά της [εικόνα & βίντεο]

Αυτή είναι η δεύτερη φορά όπως είπαμε για το ζευγάρι που θα βρίσκεται στα ηνία τηλεοπτικής εκπομπής, μιας και το καλοκαίρι του 2020, ο Ετεοκλής και η Ελένη, ήταν συμπαρουσιαστές του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα στην πρωινή εκπομπή "Καλοκαίρι Not". 

H Ελένη Χατζίδου στο post της αποκάλυψης αυτού του νέου επαγγελματικού βήματος με τον σύζυγό της, σχολίασε τα ακόλουθα: "Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει.Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο breakfast at starofficial Ανυπομονούμε". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

 

Tags Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, διασημοι, ζευγαρι, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0093 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0375 s // Total time: 0.0468 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X