Kυτταρίτιδα τέλος


Kυτταρίτιδα τέλος

Πως θα το πετύχεις με καρπούζι και πεπόνι!  

Αναμφισβήτητα η κυτταρίτιδα αποτελεί, αν όχι τον μεγαλύτερο εφιάλτη της γυναίκας, τότε έναν από τους μεγαλύτερους. Οι περισσότερες γυναίκες ανεξαιρέτου φυλής, ηλικίας, και διάπλασης εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Πολύ περισσότερο οι μεσογειακές γυναίκες. Πολλά λέγονται και γράφονται για τους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με απώτερο στόχο την μείωση όσο το δυνατόν περισσότερο αυτής της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
Εμείς σας αποκαλύπτουμε τους δύο τρόπους με τους οποίους μπορούμε επιτέλους να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Το καρπούζι και το πεπόνι! Αυτά τα δύο φρούτα αποτελούν σύμμαχοί μας κατά της κυτταρίτιδας. Εκτός από την υπέροχη γεύση που μας προσφέρουν τα δύο φρούτα μπορούν επίσης να αυξήσουν τις καύσεις μας.


ΠΕΠΟΝΙ
- Είναι από τα φρούτα με το μεγαλύτερο ποσοστό νερού – 90% ενώ τα 100 γραμμάρια έχουν μόνο 34 θερμίδες.
- Κάνει καλό στο δέρμα αφού η βιταμίνη C που περιέχει συμβάλλει μεταξύ άλλων στη σύνθεση του κολλαγόνου.
- Μια φέτα πεπόνι μας δίνει ενέργεια με τις βιταμίνες Β1 θειαμίνη και Β3 Νιασίνη που τονώνουν και τον οργανισμό.
- Το πεπόνι όταν συνδυαστεί με αλμυρές τροφές εξουδετερώνει την αρνητική επίδραση από το αλάτι εξισορροπώντας την σχέση καλίου-νατρίου στον οργανισμό.
- Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει και τα καροτενοειδή καταπολεμούν την εικόνα της κυτταρίτιδας στο σώμα και είναι πολύ καλό διουρητικό.


ΚΑΡΠΟΥΖΙ
- Είναι το φρούτο με την υψηλότερη περιεκτικότητα νερού και συγκεκριμένα 94%! Επίσης τα 100 γραμμάρια καρπούζι έχουν μόλις 30 θερμίδες.
- Ενισχύει τον μεταβολισμό μας αφού περιέχει ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, το λυκοπένιο που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C.
- Χάρη στη βιταμίνη Α, κάνει καλό στο δέρμα μας βοηθώντας το να κρατήσει την φρέσκια όψη του ακόμη και κάτω από τον ήλιο.
- Ο χυμός του καρπουζιού προκαλεί έντονη διούρηση και καθαρίζει το αίμα από τα δηλητήρια και τα νεφρά από τα άλατα και το πύον, ενώ οι άφθονες φυτικές του ίνες συμπαρασύρουν μεγάλο μέρος του λίπους από το στομάχι το οποίο αποβάλλεται.

Tags πεπόνι, καρπουζι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2003 s (235 Queries.) // Parse time: 1.5593 s // Total time: 3.7596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X