Γίνε Επαγγελματίας Μακιγιέζ και Τεχνίτρια Νυχιών με αξιολογημένο Πιστοποιητικό από το CDA


Γίνε Επαγγελματίας Μακιγιέζ και Τεχνίτρια Νυχιών με αξιολογημένο Πιστοποιητικό από το CDA

Νέο πρόγραμμα σπουδών προσφέρει από τον Οκτώβριο 2022 το Κολέγιο CDA σε όλες τις πόλεις.

Πρόκειται για το Πιστοποιητικό “Make up & Nail Artist - Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Ονυχοτεχνική” το οποίο αξιολογήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε) κι έχει διάρκεια μόνο ένα χρόνο.

 Ανάμεσα στους στόχους του Προγράμματος είναι η μετάδοση επαγγελματικών γνώσεων και τεχνικών στις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής, η παροχή των απαραίτητων εφοδίων που εξασφαλίζουν την άρτια εκπαίδευση/ κατάρτιση για την επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη, η ενημέρωση για τις διάφορες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής και η αποτελεσματική εφαρμογή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η οποία  εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία.

Μερικά από τα διδασκόμενα μαθήματα είναι το Επαγγελματικό Μακιγιάζ και το Μακιγιάζ μεταμορφώσεων, το Nail Art & Design, τα Προσθετικά υλικά και ειδικά εφέ, το Μάρκετινγκ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Εισαγωγή στη Φωτογραφία. Χώροι απασχόλησης αποφοίτων : Τηλεόραση, Θέατρο, Σινεμά, Ινστιτούτα Αισθητικής, Κέντρα Ομορφιάς, Καταστήματα Καλλυντικών, Αρωματοπωλεία, Φαρμακεία, Χώροι ΣΠΑ, κ.ά.

Για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και εξειδίκευση δίδεται η ευκαιρία απόκτησης Πιστοποιητικού ως Επαγγελματίας Μακιγιέζ και Τεχνίτρια Νυχιών, με κρατική χορηγία!

Για περισσότερες πληροφορίες www.cdacollege.ac.cy  ή στο τηλ. 7777 0232.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0141 s // Total time: 0.0146 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X