Cyprus Eating Awards 2022 που παρουσιάζει η Nespresso: O μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου επιστρέφει


Cyprus Eating Awards 2022 που παρουσιάζει η Nespresso: O μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου επιστρέφει

96 υποψήφια εστιατόρια σε 18 κατηγορίες.

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, επιστρέφει για 18η χρονιά, για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού και η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Τον θεσμό διοργανώνει το Check In Cyprus, σκοπός του οποίου είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και η επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία των 18 χρόνων καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί.

Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ των εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, τα οποία κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Η ομάδα του Check Ιn Cyprus με τη βοήθεια πολυμελούς επιτροπής που απαρτίζεται από 35 άτομα από όλες τις πόλεις, επαγγελματίες του κλάδου, γνώστες της γαστρονομίας, δημοσιογράφους, οινολόγους, και λάτρεις του καλού φαγητού ανέλυσαν τόσο τη διαδικασία του διαγωνισμού όσο και τα νέα τρεντς που παρατηρούνται στον τομέα της εστίασης. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η επιτροπή ψήφισε διαδικτυακά τα επικρατέστερα εστιατόρια από όλο το νησί, για να αναδειχθούν ως υποψήφια στον διαγωνισμό.

Για τη χρονιά 2022 έχουν αναδειχθεί 96 εστιατόρια σε 18 κατηγορίες και η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Oι κατηγορίες είναι οι εξής: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Μεσογειακή Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα, Διεθνής Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Διεθνής Κουζίνα, Beach Bar/Restaurant, Nice Price, Bar/Restaurant, Lounge Bar-Resto, Grill Bar / Pub, Delivery - Pizza, Check In Special Award 2022 που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Οφτό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση.

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν για το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, το Sustainability Award, Οινική Κουλτούρα, καθώς και στον Σεφ της Χρονιάς.

Το κάθε εστιατόριο για να είναι υποψήφιο, πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Η χρονική περίοδος που εξετάστηκε ήταν από τον Ιούλιο 2021 έως τον Ιούνιο 2022.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2023 στο PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL.

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και αναδείξτε τους κορυφαίους.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι τις 30.09.2022:

Διαδικτυακά στο www.checkincyprus.com

Μέσω τηλεφώνου

Μέσω SMS

Cyprus Eating Awards 2022 που παρουσιάζει η NESPRESSO

Στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Στρατηγικός Συνεργάτης Χαραλαμπίδης Κρίστης

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec Innovative Packaging, Anco Catering Equipment, Splendit Events.

Φιλοξενία PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL.  

Για συνεχή ενημέρωση για τα Cyprus Eating Awards συντονιστείτε με το Check In Cyprus στο www.checkincyprus.com και στο application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android). To hashtag της εκδήλωσης είναι #cypruseatingawards.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4653 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3330 s // Total time: 2.7983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X