Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, αλλά δείτε και την θέση του άλλου. Το φιλάνθρωπο πνεύμα ωστόσο ξυπνάει μέσα σας σήμερα! Δείξτε την αγάπη σας και την έμπρακτη στήριξη σας στους λιγότερο τυχερούς της ζωής.

Ταύρος

Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα βιώσετε φίλοι μου και θα πληγωθείτε, γιατί δεν το περιμένατε. Μην αφήνετε όμως να σας πάρει από κάτω… Δίνοντας βάση την διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε άκρη στις περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα.


Δίδυμοι

Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την μέρα σας, που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ευλογίες που έχετε. Μια θετική μέρα για εσάς, με πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας. Μην ξεχνάτε όμως να παρέχετε την βοήθεια σας στους λιγότερο τυχερούς…


Καρκίνος

Κάποιοι προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.


Λέων

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…


Παρθένος

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.


Ζυγός

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.


Σκορπιός

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.


Τοξότης

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σας ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανίες και υπερφίαλες συμπεριφορές.


Αιγόκερως

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.


Υδροχόος

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…


Ιχθείς

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1759 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5169 s // Total time: 2.6927 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X