Θέκλα Πετρίδου: Ο γιος της έγινε 25 ετών και κάνει το πιο cute throwback για τα γενέθλιά του!


Θέκλα Πετρίδου: Ο γιος της έγινε 25 ετών και κάνει το πιο cute throwback για τα γενέθλιά του!

Οι φωτογραφίες με τον εορτάζοντα από τη βρεφική του ηλικία μέχρι και σήμερα.   

Τα 25α του γενέθλια γιόρτασε χθες ο γιος της Θέκλας Πετρίδου, Λάζαρος και η γνωστή ψυχολόγος θέλησε να κάνει ένα υπέροχο throwback με φωτογραφίες τους από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες, έγραψε: “Γιε μου! 25 χρόνια πριν, ένα τέταρτο του αιώνα, 13 Αυγούστου 1997 γεννήθηκες μετά κόπων και βασάνων! Πόσο γρήγορα και πόσο αργά πέρασαν αυτά τα 25 χρόνια. Ένα μωρό γέννησε ένα άλλο μωρό και προσπάθησε να κάνει τη μαμά. Δεν τα κατάφερα και πολύ καλά στην πορεία, εννοώ εγώ δεν ήμουν και τόσο καλή μαμά, αλλά επειδή εσύ είσαι μαχητής και μαχητικός το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Ένας 25χρονος άνδρας με μπέσα και τσαγανό, που ξέρει να αγαπάει και να αγωνίζεται. Που σέβεται και αγαπά τις γυναίκες και τα ζώα, και που έχει φιλότιμο. Αγαπώ σε γιε μου, και σου εύχομαι τα όνειρα σου, που σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μου να τα πραγματοποιήσεις. Να συνεχίσεις να είσαι ψυχικά ανθεκτικός στις δυσκολίες και να ζεις τη ζωή και να τη χαίρεσαι! Με αγάπη, η μάμμα σου. Χρόνια Πολλά, Λάζαρε!”.

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν “βροχή” κάτω από το post της Θέκλας Πετρίδου. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται “Χρόνια Πολλά” στον εορτάζοντα. 
 

Tags θεκλα πετριδου, γιος, γενεθλια, λαζαροσ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1106 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4666 s // Total time: 2.5772 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X