Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η βόλτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και οι πρώτες εικόνες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης [εικόνες]


Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η βόλτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και οι πρώτες εικόνες με φουσκωμένη  κοιλίτσα στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης [εικόνες]

Η σπάνια έξοδος τους και η γλυκιά αποκάλυψη. 

Έκπληξη προκάλεσαν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που έβγαλε στη δημοσιότητα το youweekly,gr, το πρωί της Τετάρτης, 17 Αυγούστου, όπου σε αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσας Μιχαλοπούλου. 

Αν και η ίδια η εγκυμονούσα, απέφυγε μέχρι στιγμής, να αναρτήσει δημόσια στιγμιότυπα από αυτή την όμορφη περίοδο που διανυεί, οι paparazzi, έκαναν τη δουλειά τους, και "τσάκωσαν" το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, σε πρόσφατη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Διαβάστε ακόμα: Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Στις εικόνες βλέπουμε την Χρύσα Μιχαλοπούλου να βρίσκεται στον 8ο μήνα της κυήσης της, και από το πλευρό της να μην λείπει ούτε στιγμή, ο σύντροφός της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπου σε ένα μήνα πρόκειται να κρατάνε στην αγκαλιά τους, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Tags χρυσα μιχαλοπουλου, λεωνιδας κουτσοπουλος, εγκυμοσύνη, διασημοι, ΒΟΛΤΑ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8750 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5084 s // Total time: 2.3834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X