Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ σου για λαμπερό μακιγιάζ τον Αύγουστο;


Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ σου για λαμπερό μακιγιάζ τον Αύγουστο;

Για ένα fresh summery look στις διακοπές σου!   

Ο Αύγουστος αν και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και ο πιο ζεστός, δεν πρέπει να σε πτοήσει όσον αφορά στο μακιγιάζ.

Σαφώς, είναι αναγκαίο να μην “βαραίνουμε” το πρόσωπο μας με περιττά προϊόντα που όχι μόνο θα αλλοιώσουν το μακιγιάζ μας αλλά θα κάνουν το συνολικό look να μοιάζει υπερφορτωμένο.

Διαβάστε ακόμα: Καλεσμένη σε γάμο; Σου προτείνουμε μακιγιάζ για μία glam εμφάνιση!

Αρχικά, μην υπερφορτώσεις το πρόσωπο σου με foundation, για αλλαγή επέλεξε μια αντηλιακή με χρώμα κάτι το οποίο προσφέρει κάλυψη από τον ήλιο ή και επιπλέον μια πούδρα με χρώμα. Επίσης, δώσε στα μάτια σου χρώμα επιλέγοντας “ζωηρές” αποχρώσεις, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνεις το βλέμμα σου, κάτι το οποίο θα σε κάνει να δείχνεις κουρασμένη. 

Όσο αφορά στα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου είναι αναγκαίο να επιλέξεις προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση. Ειδικά το καλοκαίρι το δέρμα μας είναι πολύ λιπαρό λόγω της υψηλής θερμοκρασίας γι’ αυτό ακόμη και στις διακοπές σου επίλεξε ενυδατικές μάσκες για πρόσωπο και χείλη και εννοείται κρέμα ματιών για να διατηρείς όλο το πρόσωπο σου λαμπερό και ενυδατωμένο.

Το μακιγιάζ σου μπορεί να γίνει ακόμη πιο φρέσκο επιλέγοντας διάφορα χρώματα κραγιόν στα χείλη. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς! Επίλεξε κοραλλί χρωματισμούς που θα σου προσφέρουν ζωντάνια και γλυκάδα.

Tip: Εάν έχεις ξεχάσει να προσθέσεις blush στο νεσεσέρ σου, χρησιμοποίησε ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν όπου παίρνοντας λίγη ποσότητα με τα δάχτυλα σου τοποθέτησε το με ανοδικές κινήσεις στα μάγουλα σου.

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou


 

Tags Ομορφια, πολυ στυλιανου, beauty, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7702 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4115 s // Total time: 3.1817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X