3 Λόγοι για να μην κάνεις διακοπές με την κολλητή σου


3 Λόγοι για να μην κάνεις διακοπές με την κολλητή σου

Εμείς σας δίνουμε εκείνους τους τρεις λόγους για τους οποίους ΔΕΝ θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να περάσετε με τη φίλη σας τις διακοπές σας.  

Το καλοκαιράκι ήρθε και οι διακοπές είναι προ των πυλών. Κάποιοι τις έχουν κλείσει ήδη, κάποιοι άλλοι το ψάχνουν ακόμα. Κάποιοι θα πάνε διακοπές με το ταίρι τους, κάποιοι με μεγάλη παρέα. Υπάρχουν και μερικές γυναίκες που πιθανότατα είναι ελεύθερες και σκέφτονται να περάσουν αυτές τις μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με την κολλητή τους φίλη. Ακούγεται ιδανικό για δύο κορίτσια ελεύθερα να πάνε διακοπές αλλά μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα; Εμείς σας δίνουμε εκείνους τους τρεις λόγους για τους οποίους ΔΕΝ θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να περάσετε με τη φίλη σας τις διακοπές σας.


1. Ανταγωνισμός. Κακά τα ψέματα! Όσο κολλητές και φίλες είναι δύο γυναίκες, υπάρχουν κάποιες στιγμές που ο ανταγωνισμός υπάρχει ανάμεσά τους. Λίγο η ομορφιά, λίγο τα ρούχα που φοράει η κάθε μία, μην αναφερθώ και στους άντρες. Ένας άντρας είναι ικανός να μπει στη μέση των δύο φίλων και να φέρει τη διάσπαση. Υπάρχουν λοιπόν θέματα εγωισμού και ζήλιας.


2. Διαφορές στα hobby/δραστηριότητες. Μπορεί να έχετε πολλά κοινά, αυτό όμως δε σημαίνει πως στις διακοπές θέλετε και οι δύο να κάθεστε όλη μέρα στην παραλία ή να πηγαίνετε σε μουσεία. Διαφορετικά τα θέλω της κάθε κοπέλας όσον αφορά στις διακοπές της επομένως πιθανότατα να δημιουργηθούν γκρίνιες και συγκρούσεις.


3. Ο ξινός εαυτός. Μπορεί να είστε χρόνια κολλητές και να τα μοιράζεστε όλα αλλά ένα ολόκληρο 24ωρο πιθανότατα να μην το έχετε περάσει μέχρι στιγμής. Πόσο μάλλον πολλά 24ωρα των διακοπών. Πράγμα που σημαίνει πως οι παραξενιές και τα ελαττώματα της καθεμιάς θα βγουν στην επιφάνεια. Πρέπει να είστε λοιπόν προετοιμασμένες να ανακαλύψετε πολλά για τη φίλη σας.

 

Tags κολλητη, Διακοπές, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5298 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2327 s // Total time: 2.7624 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X