Γιώτα Δαμιανού: Κράτησε το φανάρι (κυριολεκτικά) σε ερωτευμένο ζευγάρι του νησιού! [εικόνα]


Γιώτα Δαμιανού: Κράτησε το φανάρι (κυριολεκτικά) σε ερωτευμένο ζευγάρι του νησιού! [εικόνα]

Δείτε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.   

Διακοπές στον τόπο καταγωγής της τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της, τον Πολύγυρο, κάνει τις τελευταίες εβδομάδες η Γιώτα Δαμιανού, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, με την εκπομπή της “Ήρθε κι έδεσε” να κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στις 5 Σεπτεμβρίου. 

Η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες τους φίλους και συναδέλφους της, Γιώργο Μιχαήλ και Γαβριέλλα Ζάρτηλα, με τους οποίους είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media ότι πέρασαν ξεχωριστές στιγμές

Το βράδυ της Δευτέρας, 22 Αυγούστου, η Γιώτα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο όπου τη βλέπουμε να έχει ανέβει στους ώμους του συζύγου της, Γιώργου Νεοφύτου, προκειμένου να κρατήσει το φανάρι στο ζευγάρι Μιχαήλ – Ζάρτηλα ενώ ποζάρουν κάτω από αυτό σε τρυφερή τους στιγμή. 

Να εδώ κρατάμε το φανάρι στη Γαβριέλλα και στον Γιώργο. Love is in the air”, έγραψε η Γιώτα Δαμιανού στο post της, με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα να αναδημοσιεύει την εικόνα και να σχολιάζει: “Γιατί η τρέλα πάει στα βουνά… του Πολυγύρου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο: 


 

Tags γιωτα δαμιανου, γαβριελλα ζαρτηλα, διασημοι, γιωργος μιχαηλ, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, χαλκιδικη, πολυγυρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1034 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2266 s // Total time: 2.3300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X