Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το love story του ζευγαριού που παντρεύεται σήμερα!


Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το love story του ζευγαριού που παντρεύεται σήμερα!

Ανεβαίνουν σε λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λεμεσό.   

Την πρώτη ημέρα της φετινής χρονιάς, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μας σύστησε τη σύντροφό του Ιλάειρα Ζήση και έκανε γνωστό ότι της έκανε πρόταση γάμου, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το μονόπετρο που της χάρισε.

Έκτοτε η σχέση τους πήρε τεράστιες διαστάσεις, έγινε talk of the town και όλοι μιλούν για εκείνον και την αγαπημένη του. Τους τελευταίους οκτώ μήνες έχουν φιλοξενηθεί σχεδόν σε όλες τις ελληνικές και κυπριακές εκπομπές είτε βρισκόμενοι στα τηλεοπτικά πλατό είτε δίνοντας συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους εκπομπών.

Η γνωριμία

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε όταν η Ιλάειρα αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής και γράφτηκε στη σχολή του Μαυρίκιου. Εκείνος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και μάλιστα σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει: “Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια”. 

Ο αρραβώνας

Ο αρραβώνας δεν άργησε να έρθει καθώς περί τα τέλη Φεβρουαρίου, το ζευγάρι πραγματοποίησε μεγάλο γλέντι με αρνιά και σούβλες στον τόπο καταγωγής της Ιλάειρας, τον Άγιο Κωνσταντίνο, προσελκύοντας τεράστιο ενδιαφέρον από τα media. 

Τα αρνητικά σχόλια

Η σχέση τους μπήκε στο στόχαστρο των media από πολύ νωρίς και δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια στα οποία ο Κύπριος καλλιτέχνης δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως: “Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ψεύτικο, μέχρι και για οικογενειακά θέματα, προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που είχε μείνει ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Όλα αυτά είναι αστεία, όπως πχ ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε, θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή, στεναχωρήθηκα, τώρα γελάω. Κατά καιρούς, μου έχουν σύρει τα εξ' αμάξης. Έχω ακούσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισα να είμαι ειλικρινής για ακόμα μία φορά”.

Οι νονοί και το ακριβό προσκλητήριο 

Από πολύ νωρίς στη σχέση τους, ο Μαυρίκιος είχε ενημερώσει και γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του στους νονούς του, που αποτελούν το Προεδρικό ζεύγος του νησιού, παίρνοντας την ευχή τους για τον επικείμενο γάμο τους. Ο Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη, μάλιστα ήταν οι πρώτοι που έλαβαν το προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο όπως αποκάλυψαν είναι φτιαγμένο από plexiglass και στοίχισε 200 ευρώ έκαστο. 

Η οργάνωση του γάμου

Αρκετά έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στον γάμο του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας, στον οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών τους διάσημοι από την Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο κάποια μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας θα αναλάβουν τη διασκέδαση στο wedding πάρτι, τα οποία θέλησαν να κρατήσουν ως έκπληξη για τους καλεσμένους. 

Ο γάμος

Το μυστήριο του γάμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και κατόπιν θα ακολουθήσει δεξίωση και πάρτι σε γνωστό χώρο δεξιώσεων της πόλης. 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στο ζευγάρι “η ώρα η καλή”. 


 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, LOVE STORY, showbiz cy, showbiz κύπρος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9769 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2304 s // Total time: 2.2073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X