Δημητρόπουλος και Μιχάλαρος έκαναν πρεμιέρα κι εμείς “τρυπώσαμε” στα παρασκήνια! [εικόνες]


Δημητρόπουλος και Μιχάλαρος έκαναν πρεμιέρα κι εμείς “τρυπώσαμε” στα παρασκήνια! [εικόνες]

Επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του ΣΙΓΜΑ.   

Το “Πρωτοσέλιδο” και το “Μεσημέρι και Κάτι”, στο ΣΙΓΜΑ για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, έπειτα από μία μικρή διακοπή ένεκα της καλοκαιρινής περιόδου. 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Γαβριέλλα Ζάρτηλα άνοιξε την αυλαία της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στις 6:45 το πρωί με τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας από τις επαρχίες μας και τον κόσμο. 

Τη σκυτάλη πήρε στις 11 ο Χρήστος Μιχάλαρος, ο οποίος εμβαθύνει στα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην κοινωνία και στις εξελίξεις της επικαιρότητας. 

Εμείς βρεθήκαμε στα πλατό των δύο εκπομπών στις πρεμιέρες τους με τους πρωταγωνιστές να είναι πανέτοιμοι για το νέο ξεκίνημα, όπου θα “ριχτούν” στη μάχη της ενημέρωσης και της τηλεθέασης σε μία τηλεοπτική χρονιά που αναμένεται πλούσια από περιεχόμενο εν όψει και των Προεδρικών Εκλογών. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που εξασφαλίσαμε: 

Tags χρηστος μιχαλαρος, ανδρέας δημητρόπουλος, γαβριελλα ζαρτηλα, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, μεσημερι και κατι, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0098 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0406 s // Total time: 0.0504 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X