Μία σειρά εποχής που πρέπει να προσθέσεις στο φθινοπωρινό σου playlist! 


Μία σειρά εποχής που πρέπει να προσθέσεις στο φθινοπωρινό σου playlist! 

Από τον βραβευμένο με Bafta, James Wood.   

Οι σειρές εποχής έχουν “ανθίσει” τα τελευταία χρόνια στη μυθοπλασία και βλέπουμε ότι το κοινό τις έχει αγκαλιάσει καθώς η στροφή στο παρελθόν μέσα από ένα πρίσμα καλλιτεχνικό βρήκε πρόσφορο έδαφος. 

Η σειρά που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να προσθέσεις στο playlist σου για αυτόν τον Σεπτέμβριο είναι το “Quacks”. Πρόκειται για μία βρετανική κωμωδία ιατρικού περιεχομένου τοποθετημένη στο 1840.

Μέσα από την εξέλιξη της σειράς βλέπουμε την προσπάθεια των ιατρών στο Βικτοριανό Λονδίνο να βρουν λύσεις σε προβλήματα ασθενών με την ιατρική να βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Όλη αυτή η προσπάθεια εμπλουτίζεται με κωμικά στοιχεία όπου τέσσερις πρωτοπόροι της ιατρικής προσπαθούν να μάθουν μέσα από τα λάθη τους, με στοιχεία υπερβολής καθιστώντας τη σειρά απολαυστική. 

Το ”Quacks” έρχεται στις οθόνες μας από το Νοvacinema4, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και κάθε Τετάρτη, την ίδια ώρα με διπλά επεισόδια. 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Rory Kinnear, Lydia Leonard, Mathew Baynton, Tom Basden και Rupert Everett ενώ υπογράφει ο βραβευμένος με Bafta, James Wood

 

 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4458 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2894 s // Total time: 2.7352 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X