Βασιλική Χατζηαδάμου: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια υγείας της


Βασιλική Χατζηαδάμου: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια υγείας της

\"Μου είχαν δώσει \"σήμα\" ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε.

Συνέντευξη στο περιοδικό “DownTown”, είδαμε να παραχωρεί σε πρόσφατο τεύχος, η Βασιλική Χατζηαδάμου.

Η Κύπρια ερμηνεύτρια μιλώντας στη δημοσιογράφο, Τάνια Νεοκλέους, εξομολογήθηκε την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της, με τα λεγόμενα της να συγκλονίζουν.

 Χαρακτηριστικά αποκάλυψε πως ο τελευταίος ενάμιση χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για την ίδια, μιας και η περιπέτεια της ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν μια αδιαθεσία που ένιωσε, γύρισε σε πρόβλημα με τη βραχνάδα.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλική Χατζηαδάμου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και μόλις εξομολογήθηκε [εικόνα]

Μάλιστα προσθέτει πως υπήρχαν μέρες που δυσκολευόταν πολύ να μιλήσει, ένιωθε ενόχληση στις φωνητικές της χορδές, κουραζόταν αδικαιολόγητα και υπέφερε από πονοκεφάλους.

Μέσα σε όλα σχολίασε: “Διαγνώστηκα με δυσπλασία φωνητικής χορδής(καρκίνωμα). Ο ένας χρόνος που μεσολάβησε, από όταν εμφανίστηκε τo πρόβλημα, ήταν αρκετός για να περάσω όλα τα στάδια, προλαβαίνοντας την τελευταία στιγμή την κακοήθεια. Ήταν λοιπόν καθοριστική η συγκεκριμένη περίοδος στο να γλιτώσω από πολύ επώδυνες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, που θα έπρεπε να περάσω σε περίπτωση που καθυστερούσα έστω και λίγο το χειρουργείο. Ήμουν προετοιμασμένη μιας και το πέρασμα του χρόνου αλλά κι αυτά που είχε βιώσει, μου είχαν δώσει “σήμα” ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Δεν ξαφνιάστηκα, απλά ήμουν γεμάτη απορίες”.

Tags gossip, showbiz, celebrities, βασιλική Χατζηαδάμου, διασημοι, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3087 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3251 s // Total time: 2.6337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X