Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με τις 5 top θεραπείες από την κλινική Ananeosis


Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με τις 5 top θεραπείες από την κλινική Ananeosis

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε. 

Πέντε θεραπείες από την κλινική Ananeosis που θα επαναφέρουν τη λάμψη στο δέρμα σας μετά το καλοκαίρι. 

1. Jetpeel: Η θεραπεία Jetpeel είναι μια μη επεμβατική, χωρίς πόνο, άνετη και κλινικά αποδεδειγμένη ότι παρέχει ορατά αποτελέσματα την ίδια μέρα.  Διεισδύει βαθιά στο χόριο, προσφέροντας καθαρό δέρμα, αναζωογόνηση και χαρίζοντας μια πιο όμορφη και φρέσκια επιδερμίδα.

2. Aquaderm: Αποκτήστε τη λάμψη του Hollywood. 

Είναι ένας συνδυασμός μικροδερμοαπόξεσης με νερό, καθαρισμός του δέρματος , peeling με οξέα φρούτων και έγχυση ενεργών συστατικών (6 διαφορετικοί οροί) για εντατική ενυδάτωση του δέρματος. Στόχος της θεραπείας με Aquaderm είναι η παροχή υγρασίας, εκλεπτυσμένη, απαλή και καθαρή επιδερμίδα με λιγότερες γραμμές και ρυτίδες, λιγότερη υπερμελάχρωση, ρυθμιζόμενη παραγωγή σμηγματογόνων αδένων και λαμπερό δέρμα. 

3. Dermapen: Τσιμπήματα ομορφιάς με το μαγικό στυλό.

Είναι μια καινοτόμος θεραπεία η οποία ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης. Σαν αποτέλεσμα, έχουμε μια υγιή επιδερμίδα, επιτυγχάνοντας τη βελτίωση των μικροατελειών, τη σύσφιξη του δέρματος και την ανόρθωση του προσώπου.

4. PRX-T33: Η επανάσταση της βιοανάπλασης χωρίς βελόνες.

Είναι ένα μη ενέσιμο προϊόν που προάγει τη δερματική βιοδιέγερση, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα.  Με την θεραπεία αυτή έχουμε τη δυνατότητα ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων του ιδίου του οργανισμού, όπως την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία αυτή γίνεται χωρίς ενέσιμες τεχνικές και χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Το PRX-T33, διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χαρίζοντας άμεση λάμψη και σύσφιξη του δέρματος. Ενδείκνυται επίσης σε άτομα με φωτογήρανση, με λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, σε ατροφικές ουλές, αλλά και σε ραγάδες.

5. Mesoskin: Τεχνολογία που διαπερνά την επιδερμίδα, δημιουργώντας διόδους μέσω των οποίων διοχετεύονται θρεπτικά συστατικά στον υποδόριο ιστό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε την αύξηση της μικροκυκλοφορίας, επιταχύνοντας τον μεταβολισμό των κυττάρων καθυστερώντας έτσι τη γήρανσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Δρ Κατερίνα Παττίχη στο τηλέφωνο 25347347.

Διεύθυνση κλινικής: Τακίτου 8, 3075 Λεμεσός

Email: reception@drpattichis.com

www.ananeosis.com.cy
 

Tags ANANEOSIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7069 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2472 s // Total time: 2.9541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X