Ηλιάνα Παπαγεωργίου για σχέση με Snik: "Στενοχωριόμουν πολύ για κάποια πράγματα και επιλογές" [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου για σχέση με Snik: "Στενοχωριόμουν πολύ για κάποια πράγματα και επιλογές" [βίντεο]

Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τους λόγους που την οδήγησαν στον γάμο της στην Αμερική.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Πρωινό μας”, είδαμε να παραχωρεί το πρωί της Τρίτης, 13 Σεπτεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, που είχε με την Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά της ζητήματα.

Η Φαίη Σκορδά συγκεκριμένα κατεύθυνε την Ηλιάνα στο να μιλήσει για την τότε σχέση της με τον Snik, αναφέροντάς της πως η συγκεκριμένη επιλογή της, φάνταζε αντίθετη με την εικόνα της, με την Φαίη να διατυπώνει την εξής ερώτηση: “Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;”

Η Ηλιάνα, άνετη και χωρίς δισταγμό, δήλωσε τα ακόλουθα: "Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή”.

 

 

Eπιπρόσθετα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στη τωρινή σχέση της με τον  Γιάννη Καραβασάνη, αλλά και στον γάμο που είχαν κάνει μαζί στο παρελθόν στις ΗΠΑ., αποκαλύπτωντας τα εξής: "Παντρεμένοι ήμασταν, όντως, με τον Γιάννη. Είχαμε παντρευτεί, αλλά δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Ήταν για να λύσουμε ένα εμπόδιο που υπήρχε στο να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Ήμασταν μαζί σχεδόν 7 χρόνια και πολύ ερωτευμένοι. Μας έφαγε η φαγούρα τότε και μετά μας πέρασε μάλλον. Είμαστε ξανά μαζί, αλλά δεν είμαι παντρεμένη τώρα το ορκίζομαι". 

 

 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8835 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2824 s // Total time: 3.1658 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X