Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή είναι η λίστα με τις παράξενες απαιτήσεις του που μόλις κυκλοφόρησε


Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή είναι η λίστα με τις παράξενες απαιτήσεις του που μόλις κυκλοφόρησε

Φέρεται να φέρνει ακόμη και το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας.

Την διαδοχή του θρόνου από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, έλαβε πριν από λίγες ημέρες, ο γιος της, Κάρολος, αμέσως μετά τον θάνατό της.

Ο νέος Βασιλιάς της Αγγλίας, και της Κοινοπολιτείας, ανεβαίνει κι άλλο στην εξουσία, έχοντας όπως μαθαίνουμε τις δικές του ιδιαίτερες και παράξενες απαιτήσεις, για την καινούργια του πια καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα, αυτά που ζητά ο Βασιλιάς Κάρολος είναι τα εξής ακόλουθα: 

  • Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια των παπουτσιών του σιδερώνονται επίπεδα με σίδερο, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλώς χλιαρή, σε μια μπανιέρα μόνο μισογεμάτη.
  • Ο βασιλιάς Κάρολος, βάζει τους υπηρέτες του να πιέζουν κάθε πρωί μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του.
  • Το κουτί με το πρωινό του βασιλιά Καρόλου το παίρνει πάντα μαζί του.
  • Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια υγιεινή επιλογή για πρωινό. Θέλει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φρέσκους χυμούς φρούτων.
  • Όπου κι αν πηγαίνει ο πρίγκιπας στον κόσμο, το κουτί πρωινού πηγαίνει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του και οτιδήποτε είναι λίγο ιδιαίτερο που είναι λίγο ιδιότροπος.
  • Υποτίθεται επίσης ότι επιμένει το τυρί και τα μπισκότα του να ζεσταίνονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο τέλος των γευμάτων και βάζει το προσωπικό του να έχει κοντά του έναν δίσκο για ζέσταμα, αφού είναι ιδιαίτερος με τα πάντα.
  • Μαζί με το κουτί του πρωινού του, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του για να ξεφορτώσει το κρεβάτι, τα έπιπλα, ακόμη και τις φωτογραφίες του.
  • Φέρεται να φέρνει ακόμη και το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας Kleenex Velvet όπου πηγαίνει.

 

Tags βασιλιας καρολος, διασημοι, gossip, ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3582 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2586 s // Total time: 2.6168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X