Άννα Βίσση για συνάντηση με Βασιλιά Κάρολο: "Τον βρήκα και λίγο σέξι, μου φάνηκε γοητευτικός" [βίντεο]


Άννα Βίσση για συνάντηση με Βασιλιά Κάρολο: "Τον βρήκα και λίγο σέξι, μου φάνηκε γοητευτικός" [βίντεο]

Όταν η Κύπρια τραγουδίστρια παρευρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων του τότε Πρίγκιπα και του τραγούδησε.

Στη συνάντηση και γνωριμία που είχε με τον Βασιλιά Κάρολο πριν από μια 20ετία, αναφέρθηκε η Άννα Βίσση, στην χθεσινή κπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κύπρια τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αποκάλυψε διάφορα από εκείνη την ημέρα, τονίζοντας συγκεκριμένα πως είχε τραγουδήσει σε πάρτι γενεθλίων του τότε Πρίγκιπα Καρόλου.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει τον επώνυμο Έλληνα που ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να τονίσει πως τον είχε βρει και λίγο σέξι, δηλώνοντας ακριβώς τα ακόλουθα: "Του τραγούδησα το "Happy Birthday" και -θα γελάσετε- τότε τον είχα βρει και λίγο σέξι. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια λέω. Τον βρήκα σέξι, γιατί για εμένα η εξυπνάδα είναι σέξι. Τι να πω, ότι έχει μεγάλη μύτη; Ήταν έξυπνος, έκανε ωραία σχόλια, ο τρόπος που με πλησίασε, είχε μια γοητεία. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Βλακείες λέω, ήταν και αυτό, αλλά και κάτι είχε"

Kαι πρόσθεσε:"Η εκδήλωση είχε γίνει σε ένα παλάτι δίπλα στο Μπάκιγχαμ, που έκαναν διάφορα events. Δεν βγήκα από τούρτα, αλλά του τραγούδησα. Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου, κάτι που μου άρεσε. Δεν με φλερτάρουν και εύκολα οι άντρες". Δείτε το βίντεο από τη συνάντηση της Άννας Βίσση με τον τότε Πρίγκιπα Κάρολο αλλά και όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

 

 

 

 

Tags αννα βισση, κάρολος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4080 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2811 s // Total time: 2.6891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X