Νίκος Αλιάγας:"Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου" [βίντεο]


Νίκος Αλιάγας:"Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου" [βίντεο]

\"Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυτό να ζήσει.. Και έζησα\".

Πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου "Γεια σου", που προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Σεπτεμβρίου. 

Ο Έλληνας παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ όσων είπε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε με το που γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια, και εμάς.

Διαβάστε ακόμα: Το "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου στους Κύπριους τηλεθεατές της [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αλιάγας αποκάλυψε πως "όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών.Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυτό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο".

Και πρόσθεσε¨"Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, νικος αλιαγας, Συνεντευξη, γεια σου, μαρια μπακοδημου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4471 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3004 s // Total time: 2.7474 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X