Βρες το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου! 


Βρες το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου! 

Υπάρχει και αξίζει να το ανακαλύψεις.   

Λένε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιο ταλέντο, απλά πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή μας να το ανακαλύψουμε και να το καλλιεργήσουμε. Ενδεχομένως αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να μην έχεις εντοπίσει ακόμα το δικό σου, ωστόσο, υπάρχει κάτι που κάνεις πολύ καλά και που θα το αγαπήσεις.

Κατά καιρούς παρακολουθώντας εκπομπές που έχουν να κάνουν με ταλέντα, συνειδητοποιούμε πως υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορεί να επενδύσει κάποιος το ταλέντο του από τα δημοφιλή που είναι το τραγούδι και ο χορός. Κάποιες φορές μας ξαφνιάζουν αυτά που βλέπουμε αλλά ταυτόχρονα μας εντυπωσιάζει το πόσο ταλαντούχοι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω με ενασχολήσεις που ούτε καν περνούσαν από το μυαλό μας.

Η 17η σεζόν του America’s Got Talent έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το Novalife από το ερχόμενο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στις 21:30 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, αποδεικνύοντας πως τα ταλέντα είναι ανεξάντλητα.

Συγκλονιστικά νούμερα που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν σε μία αίθουσα. Κάθε εβδομάδα, ακραίοι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι για τα πιο άγρια, αναπάντεχα και τρελά κόλπα, διεκδικώντας τον απόλυτο τίτλο. Οικοδεσπότης του show είναι ο πετυχημένος Terry Crews. 

Ο παλμός του κοινού στο εντυπωσιακό πλατό είναι έντονος καθώς αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας που δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω covid που ίσχυαν στις δύο προηγούμενες σεζόν. 

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Howie Mandel, Heidi Klum, Sofía Vergara και Simon Cowell. 


 

Tags america's got talent, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0121 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0368 s // Total time: 0.0489 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X