Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Μας έβαλε στο καινούργιο δωμάτιο της κόρης της [εικόνα]


Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Μας έβαλε στο καινούργιο δωμάτιο της κόρης της [εικόνα]

Ο instagrammable χώρος που δημιούργησε για τη μικρή Ζακελίνα – Μαρία.  

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν τους τελευταίους 11 περίπου μήνες, η Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη και ο σύζυγός της Χριστίνος Πίπης έχοντας στη ζωή τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Ζακελίνα – Μαρία. 

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Η κόρη της την είπε πρώτη φορά μαμά και συγκινημένη το μοιράζεται! 

Η νεαρή instagrammer μοιράστηκε χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το καινούργιο δωμάτιο που έφτιαξε για τη μικρή της, ο οποίος είναι υπέροχος. 

Οι αποχρώσεις του χώρου προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο και μία μοντέρνα πινελιά στη σύνθεση του δωματίου ενώ τις εντυπώσεις “κλέβει” το ρέλι με τα φορεματάκια της μικρής. 

Η Θέλξια πριν από μερικές εβδομάδες σε ανάρτησή της στο instagram είχε αποκαλύψει ότι προσωρινά διαμένουν στο ξενοδοχείο που διαθέτει η οικογένεια του συζύγου της στη Λεμεσό, μέχρι να ετοιμαστεί ο δικός τους χώρος, ωστόσο, έχουν φροντίσει να κάνουν τον χώρο τους πιο προσωπικό και με βάση την αισθητική τους με τις προσθήκες στη διακόσμηση. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα από το δωμάτιο της μικρούλας: 
 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, χριστινος πιπης, κόρη, ζακελινα μαρια, showbiz, gossip, ceebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2977 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2601 s // Total time: 2.5578 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X