H μόδα στηρίζει το HopeforChildren


H μόδα στηρίζει το HopeforChildren

Ποιοι σχεδιαστές θα συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας!  

Η βιομηχανία της μόδας ενώνεται ακόμα μια φορά για να υποστηρίξει το έργο του ‘HopeForChildren’ UNCRCPolicyCentre και διοργανώνει τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας ‘FashionforHope’, το Σάββατο,  29 Ιουνίου στο SoWhiteBoutiqueSuites στην Αγία Νάπα στις 8:00μ.μ. Η επίδειξη τελεί υπό την Υψηλή Προστασία της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα παρουσιαστούν δημιουργίες από τις συλλογές των Κυπρίων σχεδιαστών μόδας: Afroditi Hera, Pantelis Mitsu, Ocean Blue από την  Marcia Thrasyvoulou και Kristo Avraam. Την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβουν η Στέλλα Στυλιανού και η Δήμητρα Μακρυγιάννη. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Μάριος Παπακυπριανού και διοργανωτής η κα Ινέσσα Φαντή.
Το “FashionforHope" είναι μια ετήσια πρωτοβουλία του "HopeForChildren" UNCRCPolicyCenter που ενώνει τις επιχειρήσεις, τη διπλωματία, τις δημιουργικές βιομηχανίες και προσωπικότητες για την υποστήριξη του οργανισμού ο οποίος μέσω της δύναμης των βιομηχανιών της μόδας και της ομορφιάς στοχεύει στην εξάλειψη της παιδικής φτώχειας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απονομή του Children’sRightsDefenderAward 2013, το οποίο έχει εγκαθιδρύσει ο οργανισμός ως θεσμό και απονέμεται σε άτομα ή φορείς που μέσω της δράσης τους έχουν προωθήσει τα δικαιώματα των παιδιών.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα αρτοποιεία Μαραγκός στη Λευκωσία. Πληροφορίες: 94 008595

Tags AfroditiHera, PantelisMitsu, OceanBlue, MarciaThrasyvoulou, KristoAvraam


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7679 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 3.0822 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X